Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!

Η ρήση «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις» ταιριάζει απόλυτα στον Σωτήρη Νίνη. 

Τον περασμένο Αύγουστο (3/8) ο 24χρονος μέσος διέψευδε κατηγορηματικά – μέσω δηλώσεων στο sport24.gr - την προοπτική μόνιμης επιστροφής του στην Ελλάδα (έπειτα από το δανεισμό του από την Πάρμα στον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν) σε αυτή τη φάση της καριέρας του. 

Μόλις τρεις μήνες αργότερα, έκανε θεαματική στροφή 180 μοιρών και εγκαταστάθηκε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών! Οχι πάντως πως του κακόπεσε.

«Το διαψεύδω. Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής μου στην Ελλάδα σε αυτή τη φάση της καριέρας μου» τόνιζε χαρακτηριστικά (στο sport24.gr στις 3/8) σχολιάζοντας δημοσιεύματα που τον έφερναν να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με ομάδα της Superleague.
 

Προϊόντος του χρόνου ο Ελληνας ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Πάρμα και παρέμεινε στο «ράφι», απ΄όπου βγήκε το απόγευμα της Πέμπτης (6/11) επιστρέφοντας στην ομάδα που «έφτιαξε» το όνομά του.
 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο “σπίτι” μου. “Διψάω” να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 2,5 ετών και πρόσθεσε:
 

«Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους «πράσινους» και θα΄χει δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια με την ανατολή του 2015.

http://ahyaluronic.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: