Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Το μήνυμα των παικτών της Νίκης Βόλου στον Πάτση



Λένε πως κάθε νίκη, μοιάζει με τη γέννηση ενός παιδιού. Πάντα προσφέρει ξεχωριστή και ιδιαίτερη χαρά. 

Στην προκειμένη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου είχαν έναν επιπλέον λόγο να θέλουν τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα, χωρίς όμως να καταφέρουν να... βουλιάξουν του Φαίακες στα νερά του Παγασητικού. 

Οπου λόγος, βάλτε δίπλα το ονοματεπώνυμο Ανδρέας Πάτσης και θα είστε μέσα.


Η απογοήτευση του μεγαλομετόχου της θεσσαλικής ομάδας για τις άδειες εξέδρες στο Πανθεσσαλικό στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ζάκυνθο (που δεν έμελλε να ξεκινήσει ποτέ) και η «συγγνώμη» του προς τους παίκτες λίγα λεπτά πριν από την οριστική ματαίωση του αγώνα με αφορμή το αποκαρδιωτικό θέαμα στις εξέδρες, άγγιξε τις ευαίσθητες... χορδές των ποδοσφαιριστών.
 
Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα ήθελαν τη νίκη στο 
παιχνίδι με την Κέρκυρα, προκειμένου να την αφιερώσουν στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της Νίκης, κάτι όμως που εν τέλει δεν κατάφεραν.
 
Ωστόσο αυτό που δεν μένει είναι η υπόσχεση και το μήνυμα που έστειλαν στον διοικητικό ηγέτη της θεσσαλικής ΠΑΕ, πως θα παλέψουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, παίζοντας όχι μόνο για την ιστορία, τη φανέλα της ομάδας, τον στόχο της παραμονής στη Superleague και τους εαυτούς τους, αλλά και για πάρτι του προέδρου!  

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: