Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Γκάζια» Μίτσελ σε Μήτρογλου! – Τα παράπονα του Ισπανού τεχνικού με αποδέκτη τον διεθνή επιθετικό στα αποδυτήρια της Τρίπολης και η προϊστορία του «κονέ» με τον Στάικο Βεργέτη!











«Κόκκινο» χτύπησε ο εκνευρισμός του Μίτσελ στην Τρίπολη. Οι δύο πολύτιμοι βαθμοί που άφησε ο Ολυμπιακός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε συνδυασμό με την «σοφτ» εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, τέντωσαν για τα καλά τα νεύρα του Ισπανού τεχνικού.
 

Αν και ο 51χρονος προπονητής διαθέτει το «know how» προκειμένου να χαμηλώνει την ένταση του εκνευρισμού που τον διακατέχει, όταν στήνεται μπροστά από τα μικρόφωνα και τις κάμερες και να μην «αδειάζει» ποδοσφαιριστές του, τα φρικτά και ιδιαίτερα παράπονά του από συγκεκριμένους παίκτες... διαπέρασαν τους τοίχους των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.
 

Διότι όταν το παιχνίδι τελείωσε και έκλεισε η πόρτα των αποδυτηρίων, ο Ισπανός κόουτς δεν εξέφρασε απλά πολλά παράπονα (γενικά και αόριστα) όπως είχε κάνει λίγα λεπτά νωρίτερα στο flash interview του συνδρομητικού καναλιού που μετέδωσε το παιχνίδι, αλλά πέρασε και σε προσωπικές παρατηρήσεις πάντα κεκλεισμένων των θυρών.
 

Τι είδους παρατηρήσεις έκανε ο 51χρονος κόουτς ειδικότερα στον Κώστα Μήτρογλου…; Μήπως χρησιμοποίησε σκληρά λόγια, που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να ακούσει ούτε ο διεθνής επιθετικός, αλλά ούτε και οι συμπαίκτες του που ήταν παρόντες... ; 

Θίχτηκε καθόλου ο 26χρονος στράικερ απ΄όσα άκουσε, ή θεώρησε πως ο προπονητής του είχε δίκιο…; 

Δύσκολα ερωτήματα που χρήζουν δυνατού ρεπορτάζ και προσφέρουν «τροφή» για έρευνα στα ενδότερα της πειραϊκής ομάδας.  
 

Εκτός όμως από τα «unlike» ο Μίτσελ έκανε και ένα μεγάλο «like» στην Τρίπολη, με αποδέκτη τον Στάικο Βεργέτη. 

Ο κόουτς της πειραϊκής ομάδας απένειμε τα εύσημα στον προπονητή του Αστέρα για τη δουλειά που κάνει, ενώ από την πλευρά του, ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας τον ευχαρίστησε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο σένιορ Μίτσελ του στέλνει προσωπικά μηνύματα (!) στις επιτυχίες του Αστέρα κάτι που τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.
 

Κι αν αναρωτιέστε πότε και που «γεννήθηκε» η φιλία Μίτσελ – Βεργέτη και έχουν φτάσει στο σημείο οι δύο κόουτς να αλληλογραφούν, τα πράγματα είναι απλά.
 

Πέρα από κάποιους κοινούς γνωστούς «made in Spain», οι Αρκάδες συστήθηκαν με τον γιο του Μίτσελ Αντριάνο Γκονζάλεθ τον περασμένο Μάιο - όπως έγραψε το «Marca - SL» στις 2/5 - στο προπονητικό κέντρο της Ράγιο Βαγιεκάνο.
 

Ηταν η εποχή που ο κανακάρης του Μίτσελ έπαιζε στην ισπανική ομάδα και οι Τριπολιτσιώτες είχαν επισκεφτεί τα ιδιαίτερα διαμερίσματά της (με «ξεναγό» τον Ισπανό agent Ντομίνγκο Σεβιγιάνο) στο πλαίσιο του scouting report στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.
 

Τότε, έγινε η γνωριμία του Αστέρα με τον Αντριάνο Γκονζάλεθ και προϊόντος του χρόνου οι Αρκάδες απέκτησαν «κονέ» και με τον πατέρα του και προπονητή του Ολυμπιακού. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
   
  

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (4/11)













http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: