Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σούπερ - πρόταση 1 εκατ. δολαρίων (!) απ΄το Κατάρ για τον Χαλκιαδάκη του Εργοτέλη!

Ο Αγιος - Βασίλης ήρθε πρόωρα για τον Εργοτέλη, όχι όμως από την Καισαρεία, αλλά απ΄ το Κατάρ! Και τι δώρο έφερε στην κρητική ομάδα…; 

Εγγραφη πρόταση για την πώληση του Μπρούνο Χαλκιαδάκη σε σύλλογο του Κατάρ, συνολικού ύψους 1 εκατομμυρίων δολαρίων (!) ή αλλιώς (και χοντρικά) 800.000 ευρώ!

Κι όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε επειδή κάτι τέτοιες προτάσεις την σήμερον - μνημονιακή – ημέρα αποτελούν σημαντικό δέλεαρ, οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ την εξετάζουν άκρως σοβαρά λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα και παραμέτρους.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» στον Εργοτέλη έχουν τη διάθεση να αποδεχτούν την προσφορά της ομάδας από τον Κατάρ, ωστόσο επιχειρούν να αποφύγουν την πώληση του 21χρονου επιθετικού την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
 

Στόχος τους είναι να καταφέρουν να κλείσουν το μεταγραφικό deal κρατώντας τον Χαλκιαδάκη στο ρόστερ τους μέχρι το καλοκαίρι, ούτως ώστε να μην χάσουν έναν πολύτιμο παίκτη μεσούσης της σεζόν. 

Το αν τελικά θα καταφέρουν να «κόψουν» και να «ράψουν» την μεταγραφή στα μέτρα τους, είναι κάτι που θα φανεί πολύ σύντομα.
 

Οσο για το ερώτημα που είδαν οι «κελεμπίες» τον νεαρό άσο του Εργοτέλη, τους έκανε «κλικ» και αποφάσισαν να ρίξουν πετροδόλαρα στο... μύλο της μεταγραφής τους, η απάντηση «κρύβεται» 2,5 χρόνια πίσω.

 

Τον Μάρτιο του 2012 ο Χαλκιαδάκης (διακρίνεται πάνω δεξιά στη φωτογραφία) αγωνίστηκε στο νικηφόρο (1-0) παιχνίδι της Εθνικής Νέων με αντίπαλο την Κίνα στο διεθνές τουρνουά του Κατάρ. 

Τότε, λοιπόν, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους οικοδεσπότες, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά τον ξέχασαν προϊόντος του χρόνου. 


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: