Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Το θέμα του Ουσέρο στην ισπανική «Αs» και οι «καμένοι» μνηστήρες του σενιόρ - Σεβιγιάνο

Μέχρι τα ΜΜΕ της Ισπανίας έφτασε η… χάρη τoυ Φερνάντο Ουσέρο.

Η «Αs» δημοσίευσε την Δευτέρα (15/12) τις δηλώσεις του Ντομίνγκου Σεβιγιάνο (εκπροσώπου του Ισπανού μέσου του Αστέρα Τρίπολης) στην ελληνική ιστοσελίδα «Sport24.gr» και «ζουμάρει» στο ενδιαφέρον της Μπέτις.
 

Ωστόσο, τα ισπανικά… φαινόμενα και οι δηλώσεις του σενιόρ – Σεβιγιάνο περί Μπέτις τουλάχιστον, μάλλον απατούν.  To «Marca – SL» έχει τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «As» ο τεχνικός της Μπέτιτς Ντάνις Σεμπάγιος ψάχνεται για έναν παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Αλέξις Τρουχίλιο. 

Ενα από τα ονόματα που εξετάζουν φέρεται να΄ναι κι αυτό του Φερνάντο Ουσέρο, σημειώνοντας μάλιστα την πρόσφατη δήλωση του ατζέντη του Ντομίνγκο Σεβιγιάνο στο «sport24.gr» σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπέτις κι άλλων ελληνικών και ισπανικών ομάδων.
 

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο υπάρχει μια… ένσταση σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Μπέτις για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Αστέρα.
 

Oχι πως το συμβόλαιό του Ουσέρο λήγει το καλοκαίρι του 2016 (και όχι το 2015 όπως γράφει το ρεπορτάζ της "Αs") αλλά το γεγονός πως η Μπέτιτς δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να αποζημιώσει τον Αστέρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.
 

Τα 400-500 χιλιάρικα που φέρονται να΄χουν θέσει ως τιμή εκκίνησης οι Μπακοκαϋμενάκηδες,  σε συνδυασμό με τις απολαβές του παίκτη και την υψηλή φορολογία στην Ισπανία (πάνω από 47% για γηγενείς παίκτες και συμβόλαια άνω των 100 χιλιάδων) κάνουν δυσβάσταχτο το κόστος της μεταγραφής του Ουσέρο για την Μπέτις.
 

Σύμφωνα πάντως με όσα λέγονται στην πιάτσα των ατζέντηδων, ο Ντομίνγκο Σεβιγιάνο δεν είναι από εκείνη την… πάστα των μάνατζερ, οι οποίοι συνηθίζουν να βγάζουν φόρα – παρτίδα στα ΜΜΕ τις σοβαρές και επίσημες συνομιλίες με ομάδες για λογαριασμό των παικτών του.
 

Κάτι που σημαίνει πως στην προκειμένη περίπτωση του φευγάτου (απ΄την Τρίπολη) Ουσέρο όσες ομάδες (ΑΠΟΕΛ, Μπέτις, Βαγιαδολίδ, Εϊμπαρ» μπήκαν από τον Ισπανό ατζέντη στο «κάδρο» των υποψηφίων, αυτομάτως «καίγονται» κιόλας.   

 Και σε όλα τα παραπάνω βεβαίως, να θυμίσουμε όσα έγραψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» στις 12/12. 

Τι ακριβώς; Ο Ισπανός agent διατηρεί προσωπικό ποσοστό 20% μεταπώλησης σε περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή σε σύλλογο του εξωτερικού, όπως ειρήσθω εν παρόδω συνέβη και στην περίπτωση παραχώρησης του άλλοτε Αρκά Ρούμπεν Ράγιος στην Μακάμπι Χάιφα. 



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: