Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Νικλητσιώτης και Τσουκάνης για τον ΟΦΗ! / Με το ακουστικό στο χέρι οι δύο παίκτες, για την Μεγάλη Εβδομάδα της κρητικής ομάδας!
























Στο «κόκκινο» η αγωνία στον ΟΦΗ! Και πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβαίνει άλλωστε, αφού στο ΔΣ της Τρίτης (13/1) στη Superleague, θα «κληρώσει» για την τύχη της κρητικής ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.
 

Τα δεδομένα είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Την Δευτέρα (12/1) εκπνέει η προθεσμία της διοργανώτριας αρχής στον ΟΦΗ για την απόσυρση από τα πολιτικά δικαστήρια, την στιγμή που η δεύτερη αίτηση υπαγωγής της κρητικής ΠΑΕ στο άρθρο 99 πήρε αναβολή για τις 20 Φεβρουαρίου.

Μέχρι τότε όμως, ζήσε Φλεβάρη μου να φας τριφύλλι, κάτι που ασφαλώς γνωρίζει καλύτερα απ΄όλους το νομικό τιμ του ΟΦΗ και γι΄αυτό το λόγο άλλωστε, αύριο σκοπεύει να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Superleague που ζητάει την αποχώρηση από τα πολιτικά δικαστήρια και κατ΄επέκταση την απόσυρση της προσωρινής διαταγής.
 

Στο Ηράκλειο θέλουν να πιστεύουν πως τα ασφαλιστικά μέτρα θα γίνουν δεκτά, προκειμένου να εξακολουθεί η ομάδα να πορεύεται με την προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές και να εξακολουθεί έτσι να΄χει… σφυγμό.  
 

Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσουν οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου περί ληξιπρόθεσμων οφειλών, που προβλέπουν μη ορισμό αγώνων, μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών μέχρι την πληρωμή των τελεσίδικων χρεών.
 

Σημειωτέον πως εφόσον συμπληρωθούν τρεις μη ορισμοί αγώνων, τότε ο ΟΦΗ θα αποβληθεί (όπως συνέβη και με τη Νίκη Βόλου) απ΄το πρωτάθλημα.
 

Και μέσα σε όλα αυτά, ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος και οι εναπομείναντες παίκτες του ρόστερ καλούνται να κλείσουν τα αυτιά τους και να κάνουν το καθήκον τους στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.
 

Συγχρόνως όμως, ο «allenatore» παίζει… μπάλα και στο μεταγραφικό γήπεδο, δεδομένου πως η ενίσχυση της ομάδας κρίνεται επιβεβλημένη από την στιγμή που συνεχίσει να «χτυπάει κάρτα» στη Superleague. 

Κι επειδή ο «Αναστό» δεν ξεχνάει την τέχνη του σκοραρίσματος, ετοιμάζεται να κατεβάσει στο Ηράκλειο δύο παίκτες εκ των οποίων ο ένας αποτελεί παλιό γνώριμο του ΟΦΗ.
 

Ο λόγος για τον Γιώργο Νικλητσιώτη ( αριστερά στη φωτ.) ο οποίος αγωνίστηκε με την κρητική ομάδα για έξι μήνες τη σεζόν 2010-11. 

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός κυκλοφορεί χωρίς ομάδα έπειτα από το «game over» της Νίκης Βόλου και μαζί με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην θεσσαλική ομάδα 24χρονο μέσο Στέλιο Τσουκάνη (δεξιά στη φωτ.) βρίσκονται με το ακουστικό στο χέρι αναμένοντας την έκβαση της Μεγάλης Εβδομάδας του ΟΦΗ. 

Η αγωνία, αγωνία και οι μεταγραφές, μεταγραφές!

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (11/1)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: