Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η… selfie του Ολιβιέ Μπουμάλ στο «Marca – SL» και το «φτιάξιμο» με την πράσινη φανέλα!

Η πανηγυρική selfie του Ολιβιέ Μπουμάλ αμέσως μετά το γκολ για Οσκαρ του Καμερουνέζου επιθετικού, αποτέλεσε το... κλου της αναμέτρησης Πανιώνιος – Παναθηναϊκός το Σάββατο (17/1) στη Νέα Σμύρνη.
 

Στη μεικτή ζώνη ο «Φραντσέσκο Τότι» του Πανιωνίου πόζαρε στο φωτογραφικό φακό σε μια ολίγον τι διαφορετική… selfie, αυτή τη φορά για λογαριασμό του «Marca – SL», το οποίο «αλίευσε» κι ένα μεγάλο… μυστικό σχετικά με τον άσο του Πανιωνίου και την «γυαλάδα», ή αν προτιμάτε, τα συναισθήματα που του προκαλεί η πράσινη φανέλα.

Ως γνωστόν ο Μπουμάλ… μπουσούλησε ποδοσφαιρικά στην Σεντ Ετιέν που φοράει πράσινη φανέλα. Λόγω της μεγάλης αγάπης που τρέφει για την συγκεκριμένη ομάδα, «φτιάχνεται» (με την καλή και...κακή έννοια) κάθε φορά που μπαίνει στο χορτάρι και βλέπει το συγκεκριμένο χρώμα, όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί στους δικούς του ανθρώπους.
 

Κι αν η φανέλα με την οποία παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός στην πλατεία ήταν μοβ, όλο και υπήρχαν πράσινες αποχρώσεις για να κάνει τη...δουλειά του ο Μπουμάλ. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν στο «τριφύλλι»...

Φανταστείτε μάλιστα να κατέβαινε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με την κλασική πράσινη εμφάνισή της, τι άλλο θα περιελέμβανε το ρεπερτόριο του Καμερουνέζου επιθετικού του Πανιωνίου.
 

Όχι πως το γκολ που σημείωσε δεν ήταν χάρμα οφθαλμών. Από εκείνα που χαρακτηρίζουμε άπιαστα και που σε αυτές τις περιπτώσεις το μόνο που μπορεί να κάνει ο (κάθε) Στιλ είναι να προσευχηθεί, αν βεβαίως προλάβει!
 

Ο Μπουμάλ αγωνιζόμενος ειρήσθω εν παρόδω με πυρετό, αποκατέστησε με εντυπωσιακό τρόπο την σχέση του με τα δίχτυα (είχε να σκοράρει από τις 14 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης) και το πανηγύρισε α λα Τότι, ενώ το παράπονό του ήταν ότι δεν του βγήκαν παρόμοιες φάσεις σε προηγούμενα παιχνίδια. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. 

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι (υπάρχει οψιόν ανανέωσης με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις) ενώ οι ετήσιες αποδοχές του δεν ξεφεύγουν από το σφιχτό – μνημονιακό – μπάτζετ του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.  


http://ahyaluronic.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: