Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός καλεί Λόρια! / Ανοιχτό κανάλι - σε καλοκαιρινό φόντο – των «ερυθρόλευκων» με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα του ΟΦΗ












Μπορεί το μεγάλο κύμα φυγής από το Ηράκλειο να αποψίλωσε σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του ταλαιπωρημένου ΟΦΗ, ωστόσο οι δύο Γεωργιανοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Λόρια και Μερεμπασβίλι, πήγαν κόντρα στο ρεύμα και δεν σήκωσαν άγκυρα από την Κρήτη. 

Αμφότεροι συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΟΦΗ και να ηγούνται της προσπάθειας σωτηρίας του συλλόγου. 

Εδώ που τα λέμε βέβαια, ακόμη κι αν αποφάσιζαν να την κάνουν με… ελαφρά πηδηματάκια (όπως έπραξαν ουκ ολίγοι πρώην συμπαίκτες τους) δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν την τρέχουσα σεζόν και σε τρίτη διαφορετική ομάδα (μετά την Ντιναμό Τιφλίδας και τον ΟΦΗ)  δεδομένου πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους κανονισμούς. 

Όπως πάντως να θυμίσω έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 21 Ιανουαρίου, το μη δικαίωμα συμμετοχής σε τρίτη ομάδα την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, δεν αποκλείει την προοπτική να κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι σε άλλον σύλλογο και ενδεχομένως μάλιστα ο επόμενος σταθμός να΄ναι και ελληνικός. 

Παρεμπιπτόντως στο ίδιο ρεπορτάζ σημείωνα τότε πως μια κρητική ψυχή, προέβλεπε πως στο τέλος ο Λόρια θα καταλήξει στον Ολυμπιακό και ο Μερεμπασβίλι στον ΠΑΟΚ! 

Για τον Μερεμπασβίλι η στήλη δεν έχει πληροφορίες και δεν τις προκύπτει από πουθενά (τουλάχιστον επί του παρόντος) πως παίζει κάτι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Σε αντίθεση με τον Λόρια, που πίσω από τον κρητικό καλοκαιρινό καπνό, φαίνεται να υπάρχει και φωτιά! Τι σημαίνει αυτό…;

Απλούστατα πως σύμφωνα με ιαματικές πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», τόσο από το κρητικό πέλαγος, όσο και από την θάλασσα του Πειραιά, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ανοιχτό κανάλι σε καλοκαιρινό φόντο. 

Να θυμίσω πως το συμβόλαιο του Μπάλαζ Μέγερι με τον Ολυμπιακό λήγει τον προσεχή Ιούνιο και κατά τα φαινόμενα πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί. 

Καθώς επίσης πως ο Λόρια (όπως αποκάλυψε η στήλη που διαβάζετε στις 23 Ιανουαρίου) έχει λάβει την διαβεβαίωση των ανθρώπων του ΟΦΗ πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2016, θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσουν για την πίστη και την αφοσίωσή του στην ομάδα και το γεγονός πως δεν πήδηξε από το καράβι.



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (7/2)




http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: