Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Επίσκεψη Μήτρογλου στα αποδυτήρια του Ατρομήτου!

Ο έρωτας, το χρήμα και οι μεγάλες φιλίες, δεν κρύβονται. Πάει και τελείωσε. 

Ο Κώστας Μήτρογλου παρακολούθησε live το κυριακάτικο (15/2) πάρτι του Ατρομήτου με φιλοξενούμενο τον ΠΑΟΚ και προτού αποχωρήσει από τη δυτική όχθη, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των γηπεδούχων μετά το τέλος του αγώνα. 

Το «Marca - SL» έχει τις λεπτομέρειες.

Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της περιστεριώτικης ομάδας από την παλαιότερη θητεία του στον Ατρόμητο, που ως γνωστόν, αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από ευεργετική για την επανεκκίνηση της καριέρας του. 

Και ασφαλώς δεν ήταν η πρώτη φορά αλλά ούτε κι η τελευταία φορά που παρακολούθησε ευκαιρίας δοθείσης δια ζώσης αγώνα των «κυανόλευκων» στο Περιστέρι. 

Αυτή την φορά ωστόσο, να υποθέσουμε πως κάτι το ντεμπούτο στο πάγκο του Ατρομήτου του Νίκου Νιόπλια, άλλοτε προπονητή του στην Εθνική Νέων και Ελπίδων και ακόμη περισσότερο το γκολ του επιστήθιου φίλου του Ελίνι Δημούτσου, τον «έσπρωξαν» σε μια βόλτα από τα αποδυτήρια των γηπεδούχων μετά το τέλος του αγώνα, όπου μεταξύ άλλων είχε και εγκάρδιο τετ α τετ (και) με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο. 


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: