Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Διπλό «όχι» για τον Τετέ! – Προτάσεις της Λεχ Πόζναν και της Σέριφ Τίρασπολ για την πώληση του Γκανέζου μέσου απέρριψε ο Πλατανιάς!











Μεγάλα μεταγραφικά σχέδια φαίνεται πως έχουν για τον Αμπντούλ Αζίζ Τετέ στον Πλατανιά. 

Οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας βλέπουν στο πρόσωπο του Γκανέζου αμυντικού ένα πολύτιμο έμψυχο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, το οποίο δεν σκοπεύουν να πουλήσουν ούτε για ένα ευρώ κάτω από την ρήτρα των 500.000 που φιγουράρει στο συμβόλαιό του και το οποίο (προς πάσα ενδιαφερόμενους) λήγει το καλοκαίρι του 2016. 

Κι αυτό δεν είναι κάτι φυσικά που αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα της στήλης, αλλά προκύπτει μέσα από μια σειρά γεγονότων, που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι κι έρχεται να ξεσκεπάσει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ». 

Εκαστος στο είδος του, όπως λέει και το γνωστό διαφημιστικό σλόγκαν.

Μπορεί τον περασμένο Γενάρη να χύθηκε μπόλικο μελάνι περί μεταγραφικού ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή (υπό τις… ευλογίες του άλλοτε προπονητή του στον Πλατανιά Αγγελο Αναστασιάδη) ωστόσο οι δύο προσφορές που έφτασαν στα γραφεία της χανιώτικης ΠΑΕ, προέρχονταν από συλλόγους του εξωτερικού και καμία εξ αυτών δεν έφερνε στην ούγια υπογραφή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Ο λόγος για τις Λεχ Πόζναν και Σέριφ Τίρασπολ, οι οποίες περίπου με τα μισά χρήματα της ρήτρας (δηλαδή 250.000 ευρώ) επιχείρησαν να αποκτήσουν τον Τετέ, εισπράττοντας ωστόσο την αρνητική απάντηση των διοικούντων τον Πλατανιά. 

Παρεμπιπτόντως, εν αντιθέσει με την πολωνική Λεχ Πόζναν, η Σέριφ δεν είναι πρωτάρα στην ελληνική αγορά. 

Αν κάνουμε ένα μικρό rewind, θα θυμηθούμε πως η Μολδαβική ομάδα ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Μάρκο Μαρκόφσκι από την Ξάνθη τον Φεβρουάριο του ΄13 αποζημιώνοντας την ακριτική ομάδα και τον ιδιοκτήτη της και «μετρ» των πωλήσεων Χρήστο Πανόπουλο.

Το διπλό «όχι» του Πλατανιά στις προσφορές από το εξωτερικό, δεν έχει να κάνει μόνο με αγωνιστικούς λόγους, δεδομένου πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα πολύτιμο γρανάζι της κρητικής μηχανής. 

Στα Χανιά θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει ενδιαφερόμενος που θα πληρώσει τα χρήματα της ρήτρας, προκειμένου να αποκτήσει τον δυναμικό Αφρικανό μέσο νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου του..   

Κι επειδή η στήλη ανέκαθεν είχε μια αδυναμία, εκτός από το μεταγραφικό και στο οικονομικό ρεπορτάζ, εφόσον πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο και ο Πλατανιάς βάλει στο ταμείο του 500 χιλιάρικα από την «υπερήφανη πώληση» του Τετέ, τότε θα έχει βγάλει 12 φορές (!) τα λεφτά του, αφού τον Ιανουάριο του 2013 ξόδεψε μόλις 40.000 ευρώ (!) για να τον αγοράσει από τον Φωκικό. 

Αυτές είναι μπίζνες!


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (18/2)




http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: