Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Στο MLS - μέσω Ούγκο Βαρέλα - ο Στίβεν Βιτόρια του…Παναθηναϊκού!











Μπορεί ο Στίβεν Βιτόρια να μην άνοιξε μέσω του Παναθηναϊκού την πόρτα του ελληνικού πρωταθλήματος στο πρόσφατο παρελθόν(παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του άλλοτε μεταγραφικού ιθύνοντος νου των «πρασίνων» Ούγκο Βαρέλα) ωστόσο, εσχάτως πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και θα δοκιμάσει την τύχη του στο αμερικάνικο πρωτάθλημα (MLS). 

Ο θηριώδης 28χρονος στόπερ παραχωρήθηκε για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον. 

Στους «αετούς» της Λισσαβώνας όπου μεταπήδησε το καλοκαίρι του ΄13 προερχόμενος από την Εστορίλ, δεν κατάφερε να καθιερωθεί και να κάνει καριέρα, πέφτοντας πάνω στους πρωτοκλασάτους και αναντικατάστατους Λουισάο και Γκαράι. 

Ο Ούγκο Βαρέλα επιχείρησε για δεύτερη φορά να τον φέρει στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και τον πρότεινε απευθείας στον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο το τσουχτερό συμβόλαιό του (400.000 ευρώ) δεν άφησε περιθώρια ιδιαίτερων μεταγραφικών σκέψεων στον διοικητικό ηγέτη των πρασίνων». 

Παρεμπιπτόντως, ο Βαρέλα έχει δημιουργήσει δυνατά κονέ με το MLS και μάλλον δεν δυσκολεύτηκε να περάσει τον Πορτογάλο στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (18/2)


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: