Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τα πολωνικά «κονέ» του Ατρόμητου και η...αρπαγή του Κρουσέλ!












Μπορεί ο Ατρόμητος να μην είναι από εκείνες τις ομάδες της Superleague που φημίζονται για ιδιαίτερα «κανάλια» και συνεργασίες με συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο η προ ετών φιλοξενία της Εθνικής Πολωνίας στο Μαζαράκη, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την συγκεκριμένη χώρα. 

Να θυμίσουμε πως τον Μάρτιο του 2011 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εν λόγω χώρας βρέθηκε στην Ελλάδα, εν όψει ενός φιλικού αγώνα με την δική μας Εθνική ομάδα και έκανε προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των Περιστεριωτών. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου, το «κονέ» έγινε έπειτα από αίτημα της ΕΠΟ το οποίο έγινε αμέσως αποδεκτό από τον Ατρόμητο. 

Μάλιστα, με εντολή του προέδρου Γιώργου Σπανού κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός της ΠΑΕ για να είναι όλα στην εντέλεια και να μη λείψει τίποτα από τους Πολωνούς.

Παράλληλα υπήρξαν και κατ' ιδίαν επαφές με τους επικεφαλής της αποστολής, με τους «Περιστεριώτες» (και άλλοτε παίκτες του Ατρομήτου) Μπαζίνσκι και Σαγκανόφσκι να μην παραλείπουν να δουν φίλους και γνωστούς...

Από τότε στη δυτική όχθη διατηρούν «κονέ» με την Εθνική Πολωνίας, κάτι που τους βοήθησε στην «ανακάλυψη» του διεθνούς Πολωνού ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Κρουσέλ, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ20 του Ατρόμητου κι εσχάτως κλήθηκε στην Εθνική Πολωνίας Κ 18. 

 Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην σχολή Παναθηναϊκού το 2012 .Είχε αξιολογηθεί από τους προπονητές των «πρασίνων» για να παραμείνει στην Παιανία, όμως ο Ατρόμητος έχοντας άμεση ενημέρωση από τους Πολωνούς για τις περγαμηνές του, έσπευσε να τον προσεγγίσει και να τον «κλέψει» απ΄το «τριφύλι». 

Ο Κρουσέλ ενηλικιώνεται στη δυτική όχθη και η φρεσκότατη κλήση του στην Εθνική Πολωνίας (Κ18) δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μελλοντικό αστέρι της πρώτης ομάδας του Ατρομήτου.

http://bestreaction.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: