Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

«Μήπως ήρθε η ώρα να φύγω;» / Το σκληρό μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και οι προβληματισμοί του Ζήση Βρύζα












Τα απόνερα της βαριάς ήττας (4-0) του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι που ήρθε ως συνέχεια του παρατεταμένου αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος, όχι απλά χτυπούν, αλλά κλυδωνίζουν τα τελευταία 24ωρα την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Μπορεί οι άνθρωποι της ομάδας να αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη φετινή κρίση, με εκ νέου στήριξη στον Αγγελο Αναστασιάδη και ομιλία αφύπνισης – πρόσκλησης στους παίκτες, ωστόσο η ψυχολογία εντός των τειχών παραμένει υπό του μηδενός. 

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση εκτός από τον Αναστασιάδη, βρίσκεται και ο Βρύζας. 

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας παρουσιάζεται έντονα προβληματισμένος (όσο ποτέ άλλοτε) έπειτα από την φραστική επίθεση οπαδών της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον Ατρόμητο σε συνδυασμό με την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι εναντίον του, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να υποβάλει την παραίτησή του και να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. 

Να θυμίσω πως οι συνδεσμίτες κατονομάζουν τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας ως τον υπεύθυνο της σημερινής κατάστασης και μάλιστα θυμούνται και εποχές… Σαχπατζίδη και Φλωρίδη… 

Ιδού κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ανακοίνωσης… αφιερωμένα στον Ζήση Βρύζα:

«Κατά τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει δεκάδες παίκτες αλλά και προπονητές από τον ΠΑΟΚ. Εξ αυτών ελάχιστοι «μας κάνουν». Ο κύριος υπεύθυνος αυτού του «προγραμματισμού» είναι ένας και παραμένει μέχρι και σήμερα ακλόνητος στη θέση του. Είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Ζήσης Βρύζας. 

Το πρόβλημα είναι προφανές πως δεν είναι τωρινό αλλά διαρκές. Πως γίνεται να είναι ακατάλληλος μόνο ο Αναστασιάδης, ο Δώνης, ο Στέφενς ή ο Μπόλονι ενώ ο Βρύζας να είναι ο μόνος κατάλληλος…

Ειδικά στον κύριο Βρύζα που κάποτε είχε πει πως εάν δεν τον θέλει ο κόσμος θα φύγει από μόνος του, έχουμε να του πούμε πως άργησε ήδη. Θα θέλαμε επίσης να του επισημάνουμε πως μετά την αποπομπή Νταμπίζα στον Παναθηναικό η θέση που κάποτε επιθυμούσε ενδεχομένως να είναι διαθέσιμη. 

Εάν δεν είναι, μπορεί να ψάξει τους φίλους του Σαχπατζίδη και Φλωρίδη και να κάνουν μπίζνες μαζί».

Αυτά γράφουν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή τους. Οσο για την αντίδραση του Βρύζα…; 

Επισήμως τηρεί σιγή ασυρμάτου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» από ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού ο τεχνικός διευθυντής των Θεσσαλονικιών έχει αρχίσει να επεξεργάζεται το σκληρό μήνυμα των οργανωμένων, φτάνοντας στο σημείο να αναρωτιέται (εν βρασμώ ψυχής ή όχι, ο χρόνος θα δείξει) στο στενό του περιβάλλον: «μήπως ήρθε η ώρα να φύγω;».   


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/2)


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: