Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Το «κανόνι» της Πάρμα στέλνει τον Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Μια ανάσα πριν από το «κανόνι» βρίσκεται η Πάρμα, παρότι εκ των δημοφιλέστερων συλλόγων στην Ιταλία. 

Βλέπετε η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις και χτυπάει αδιακρίτως, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν φανέλες και ιστορίες. 

Προ ημερών ανακοινώθηκε πως  η Μάπι Γκρουπ αγόρασε με ένα ευρώ τους «Παρμέτζι» και ο Τζιανπιέτρο Μανέντι θα είναι ο νέος πρόεδρος.  

Ελα όμως που επί του παρόντος τίποτα δεν έχει αλλάξει. Παρά τις υποσχέσεις περί άμεσες πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν έχει μπει ούτε ευρώ στους λογαριασμούς παικτών και μελών του τεχνικού τιμ, τα χρέη προς τρίτους αυξάνονται και πληθύνονται και το καμπανάκι της διάλυσης έχει αρχίσει να... χαλάει τον κόσμο. 

Ηδη μάλιστα ξεκίνησαν και οι πρώτες κατασχέσεις, με δύο επιχειρησιακά φορτηγά κι ένα αυτοκίνητο του συλλόγου να τα σηκώνει και να τα παίρνει ένας γερανός. 

Τι σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με εμάς εδώ στην Ελλάδα; Αν έχουν λέει. Μην ξεχνάμε πως στην ιταλική ομάδα αγωνίζεται ο δικός μας Αντι Λίλα με την μορφή δανεισμού. 

Δεδομένων ωστόσο των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πάρμα είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολο (αν όχι απίθανο) αν θα καταφέρει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αλβανού ποδοσφαιριστή, πληρώνοντας το χρηματικό αντίτιμο στο οποίο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Κι όταν μάλιστα ο Χριστοβασίλης ακούει πως ο Παναθηναϊκός έχει να λαμβάνει από την Πάρμα 470.000 ευρώ (!) για τα τροφεία του Σωτήρη Νίνη εύλογο είναι να τον λούζει... κρύος ιδρώτας! 

Μήπως λοιπόν μετά από όλα αυτά, ο Αντι Λίλα μετράει αντίστροφα για την καλοκαιρινή επιστροφή στα Γιάννενα;…



http://bestreaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: