Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Restart για Καπίνο - Ντε Μπλάσις στην Μάιντς



Προπονητές πάνε κι έρχονται στους πάγκους των ομάδων.

 Κι όχι μονάχα των ελληνικών, δεδομένου πως δεν αποτελεί δική μας αποκλειστικότητα το «φύγε εσύ, έλα εσύ». 

Η «προπονητοφαγία» χτυπάει αδιακρίτως και δεν κάνει διακρίσεις και ένα από τα τελευταία… θύματά της, ήταν (και) ο Κάσπετ Χιούλμαντ. 

Με μόλις ένα τρίποντο επί των ημερών του στα τελευταία 13 ματς η Μάιντς, βρισκόταν στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας 22 βαθμούς έπειτα από 21 αγωνιστικές.  

Όπως αντιλαμβάνεστε και πολύ άντεξε ο κόουτς, ο οποίος παρέδωσε την σκυτάλη στον Μάρτιν Σμιντ, τεχνικό της ομάδας U-23 του γερμανικού συλλόγου.

Και μην βιαστείτε να πείτε και τι μας νοιάζουν εμάς όλα αυτά, διότι μας νοιάζουν και μας παρανοιάζουν.

Να θυμίσουμε πως στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας βρίσκονται δύο δικά μας παιδιά, με τον λόγο για τον άλλοτε παίκτη του Αστέρα Τρίπολης Πάμπλο Ντε Μπλάσις και τον διεθνή τερματοφύλακα (και πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού) Στέφανο Καπίνο.

Αμφότεροι δεν είχαν επί εποχής Χιούλμαντ στην Μάιντς το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν. Πιο αναλυτικά ο Ντε Μπλάσις μετρούσε 14 συμμετοχές (4 γκολ) και ο Καπίνο μόλις δύο συμμετοχές, εκ των οποίων και οι δύο στα τελευταία παιχνίδια με Χέρτα και Ντόρτμουντ. 

Οι Ντε Μπλάσις και Καπίνο ευελπιστούν πως με τη νέα τάξη πραγμάτων θα καταφέρουν να πάρουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και γιατί όχι, να καθιερωθούν στο βασικό σχήμα της γερμανικής ομάδας, εγκαταλείποντας οριστικά τις όποιες σκέψεις επιστροφής στην Ελλάδα, προτού καλά, καλά συμπληρώσουν ούτε ένα χρόνο παραμονής στην χλιδάτη Μπουντεσλίγκα. 



http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: