Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

O τελειωμένος Σα Πίντο, το homework και οι ενστάσεις του Αγγελόπουλου!












«Μάλλιασε» το πληκτρολόγιο της στήλης να γράφει τον τελευταίο ενάμιση μήνα για τα μετρημένα… ψωμιά του Ρικάρντο Σα Πίντο στον Ατρόμητο. 

«Ολοκληρωμένο homework για τον αντί – Σα Πίντο στον Ατρόμητο» έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 17 Δεκεμβρίου, καταγράφοντας τις μυστικές συσκέψεις και επαφές των ανθρώπων της ομάδας για την μετά – Σα Πίντο εποχή στη δυτική όχθη. 

Βλέπετε και ο Γιώργος Σπανός και ο Γιάννης Αγγελόπουλος βρίσκονται χρόνια στο… κουρμπέτι και έβλεπαν πως δεν τραβάει το έργο με τον Πορτογάλο τεχνικό. 

Ο παθητικός τρόπος παιχνιδιού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και η επιλογή να μείνει στον πάγκο ο Ναπολεόνι (!) για τον οποίο και οι πέτρες γνωρίζουν πως έχει «χτίσει» εξαιρετική παράδοση στα ματς με τον Ολυμπιακό, ήρθαν να… τραβήξουν μια και καλή τις τιράντες του 43χρονου τεχνικού και να σημάνουν το game over στον πάγκο του Ατρόμητου. 

Οσο για τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου…; 

Το homework είναι ολοκληρωμένο κι εκείνο που μένει να ξεκαθαρίσει πλέον, είναι αν θα πάει «πάσο» ο Αγγελόπουλος και θα αποδεχτεί την επιλογή Σπανού για τον νέο κόουτς, παρά τις ενστάσεις του για έναν εκ των βασικών υποψηφίων. 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (6/2)


http://bestreaction.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: