Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Πανόπουλος … reloaded! – Η επίσκεψη σε εκλογικό φόντο στα Πηγάδια (Ξάνθη – Πανιώνιος) τα «γκάζια» από την εξέδρα και το δείπνο στο Σαλέ!












Ολο και κάποιος φούρνος θα… γκρεμίστηκε στην Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης (4/2). 

Ας όψεται η επίσκεψη του Χρήστου Πανόπουλου στην «Skoda Xanthi Arena» και η live παρακολούθηση της αναμέτρησης της θρακιώτικης ομάδας με τον Πανιώνιο. 

Βλέπετε, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης πηγαίνει εδώ και χρόνια κόντρα στο ρεύμα και στις συνήθειες των υπολοίπων μεγαλομετόχων. 

Οι παρουσίες του σε επίσημα παιχνίδια είναι μετρημένες κι ελάχιστες κατά τη διάρκεια της σεζόν και γι΄ αυτό άλλωστε όποτε περνάει το κατώφλι του γηπέδου συνιστά είδηση και βαράει… συναγερμός!   

Μια φορά και σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του στο Ξάνθη – Πανιώνιος, αυτή σίγουρα δεν είχε να κάνει στο πλαίσιο της ζεστής υποδοχής σε ένα άλλοτε δικό του ποδοσφαιρικό… παιδί, με τον λόγο για τον τεχνικό της νεοσμυρνιώτικης ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη. 

Μπορεί ο Εβρίτης τεχνικός έχοντας υπηρετήσει την Ξάνθη τόσο με τα εξάταπα παπούτσια όσο και με το κοστούμι του προπονητή (σε δύο διαφορετικές θητείες) να θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του «Mr.Skoda», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η δική του παρουσία ήταν εκείνη που «μαγνήτισε» τον μεγαλομέτοχο της ακριτικής ΠΑΕ στα Πηγάδια.

Στην πόλη λέγεται πως ο Πανόπουλος έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο, περισσότερο για να …κόψει κίνηση και να πάρει την ατμόσφαιρα του pre game των εκλογών στην τοπική Ενωση (ΕΠΣ Ξάνθης) παρά για να υποδεχτεί αυτοπροσώπως τον παλιόφιλο Ουζουνίδη και να παρακολουθήσει δια ζώσης το ματς με τον Πανιώνιο. 

Παρεμπιπτόντως, ισχύει πως προϊούσης της βραδιάς έπαιξε κι ένα βραδινό δείπνο σε εκλογικό φόντο στο Σαλέ από το οποίο όμως απουσίαζε ο Πανόπουλος…;

Εν πάση περιπτώσει και για την ιστορία της επίσκεψης στα Πηγάδια, το αφεντικό της Ξάνθης παρακολούθησε το παιχνίδι, όχι παρέα με τον Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος επίσης έδωσε το παρών στην Skoda Xanthi Arena, αλλά με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου. 

Όχι πως δεν έζησε το ματς με ιδιαίτερη αγωνία, φωνάζοντας με μεγάλη συχνότητα στον new entry Ισπανό μέσο Φερνάντεθ Βάλτερ Μπαλούφο, από την στιγμή που ο Λουτσέσκου τον πέρασε στο β΄ημίχρονο στο παιχνίδι. Εις το επανιδείν…  


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (6/2)


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: