Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η... επιστροφή του Τριάδη «φτιάχνει» Λουτσέσκου και Πανόπουλο!

Μετά το πετυχημένο εγχείρημα με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο από τη β΄ ομάδα της Στουτγάρδης και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ένας άλλος Παναγιώτης εγκαταστάθηκε το καλοκαίρι του 2012 στα Πηγάδια.


Ο Παναγιώτης Τριάδης από το Βισμπάντεν αποτέλεσε το νέο απόκτημα της Ξάνθης από την αγορά των ομογενών της Γερμανίας. 

Η πρώτη του σεζόν στην ακριτική ομάδα ήταν φτωχή από πλευράς συμμετοχών (μόλις τέσσερις) ωστόσο στη δεύτερη χρονιά του, ο ομογενής μέσος ξεδίπλωσε τις πλούσιες πτυχές του ταλέντου του (24 συμμ. – 3 γκολ) και έστειλε το μήνυμα πως μπορεί να αποτελέσει το μεταγραφικό next big thing του Χρήστου Πανόπουλου. 

Μετά το τέλος της περυσινής χρονιάς το όνομά του είχε ξεκινήσει να κάνει «παρέλαση» στα ρεπορτάζ άλλων μεγαλύτερων ομάδων. 

Ωστόσο, εξαιτίας προβλήματος στους προσαγωγούς που εντοπίστηκε στο αρχικό στάδιο της περασμένης καλοκαιρινής προετοιμασίας παραμένει στα πιτς, χωρίς να΄χει πάρει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής σε παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Εσχάτως, ο νεαρός εξτρέμ, τον οποίο πιστεύουν ιδιαίτερα στην Ξάνθη, έχει καλύψει μεγάλο από το χαμένο έδαφος και τελευταία ανεβάζει στροφές μετρώντας πλέον αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή. 

Κάτι που θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση για τον τεχνικό της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου και συγχρόνως βέβαια, θα «φτιάξει» τη διάθεση του Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος ουδέποτε έπαψε να πιστεύει στην μεταπωλητική αξία του.


http://bestreaction.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια: