Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Στον Καναδά ο Αναστασόπουλος! / Ποδοσφαιρική στέγη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τον άλλοτε μέσο της ΑΕΚ












Πόσοι θυμάστε τον Δημήτρη Αναστασόπουλο; 


Ναι, τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2013 και επί εποχής Εβαλντ Λίνεν στον πάγκο φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας μείνει προηγουμένως ελεύθερος από την Καβάλα. 

Ο 24χρονος σήμερα αμυντικός χαφ, υπέγραψε εκείνη την περίοδο συμβόλαιο για έξι μήνες συν δύο χρόνια με την Ενωση, ωστόσο δεν έμελλε να μακροημερεύσει στο ρόστερ της ΑΕΚ και αποχώρησε έπειτα από λίγους μήνες, με τρεις επίσημες συμμετοχές στο ενεργητικό του. 

Η επιθυμία του να ακολουθήσει την ΑΕΚ στην Γ΄Εθνική δεν έγινε πραγματικότητα και έτσι αναγκαστικά αναζήτησε αλλού την τύχη του.

Το καλοκαίρι του 2013 πέρασε με επιτυχία από τα «test events» της Ρέγκενσμπουργκ, ικανοποίησε και αποκτήθηκε από τη γερμανική ομάδα που αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία.

Παρεμπιπτόντως μάλιστα, αν ανατρέξει κανείς στα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής θα θυμηθεί πως ο τεχνικός του συλλόγου Κρίστιαν Κέλερ μιλούσε τότε με τα καλύτερα λόγια για τις περγαμηνές του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ: 

«Ο Δημήτρης παρά τα μόλις 23 του χρόνια, έχει μεγάλη εμπειρία. Ακτινοβολεί ηρεμία με την μπάλα και είναι ένας ευφυής παίκτης που μπορεί να διαβάσει και να ελέγχει τον αγώνα». Τι τα θες όμως, τι τα γυρεύεις. 

Πάνω στο πρώτο εξάμηνο της συνεργασίας τους οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους με τον Ελληνα ποδοσφαιριστή να επαναπατρίζεται για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας κι εσχάτως να ξενιτεύεται εκ νέου, αυτή την φορά με προορισμό τον μακρινό Καναδά!

Ο Αναστασόπουλος πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού υπογράφοντας συμβόλαιο με την Μοντ Ρόγιαλ η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος που διεξάγεται στη χώρα και ξεκινάει τον προσεχή Μάιο. 

Μάλιστα η είδηση της μεταγραφής του Αναστασόπουλου παίζει πολύ δυνατά σε αρκετά ΜΜΕ του Καναδά. με τα σχετικά ρεπορτάζ να κάνουν ένα φλας μπακ στην καριέρα του και να φιλοξενούν μεταξύ άλλων και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Λουκ Μπερνάρντ: 

«Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Δημήτρης διαθέτει πολλές εμπειρίες έχοντας αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Η ταχύτητά και γενικότερα η ποιότητα που τον διακρίνει θα είναι πολύτιμη για εμάς…». Κανείς δεν χάνεται σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά. 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (29/3)



http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: