Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Στα χνάρια του Αλαν και ο Αρμάντο Πουλίδο της Λιβαδειάς!

Μ΄ένα σμπάρο δύο τρυγόνια – made in Mexico - για τον Λεβαδειακό!  

Για τον Αλαν Πουλίδο και το εξαιρετικό ντεμπούτο του με τη φανέλα της βοιωτικής ομάδας στα Χανιά και την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, όλο και θα΄χετε ακουστά έπειτα από την «μπαλοθιά» που έφερε την υπογραφή του στα Περιβόλια. 

Εκτός όμως από τον 24χρονο επιθετικό ο οποίος με το «καλημέρα» ξεδίπλωσε τις μεγάλες πτυχές του ταλέντου του, στις προπονήσεις του Λεβαδειακού συμμετέχει και ο αδερφός του Αρμάντο, όπως είχε προαναγγείλει αποκλειστικά το «Marca - SL» στις 27 Ιανουαρίου. 

Παρουσία η οποία έχει περάσει στα «ψιλά» και επισκιάζεται όπως είναι λογικό από την παρουσία του αδερφού του Αλαν. 

Ο 26χρονος βραχύσωμος φορ (μόλις 1,66) προέρχεται από την Τίγκρες η οποία τον έδινε συνεχώς δανεικό, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κορεκαμίνος (12 συμμετοχές). 

Ε λοιπόν στη Λιβαδειά μιλούν με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για τον Αλαν, αλλά και για τον Αρμάντο Πουλίδο, με ότι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. 

Απαντες κάνουν λόγο για έναν κοντρολαρισμένο παίκτη με πολύ καλά δείγματα γραφής, που όπως και στον αδερφό του, έτσι και από τον ίδιο λείπουν παιχνίδια από τα πόδια του. 

Ο Αρμάντο Πουλίδο θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Λιβαδειά μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν και εφόσον συνεχίσει να κερδίζει “likes” τότε το καλοκαίρι θα΄χει πολλές πιθανότητες να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Βοιωτίας.  


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: