Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πολλές… βραδιές στο Λεβερκούζεν! / Υποθήκη για δυναμική επάνοδο στην Μπάγερ βάζει ο «γαλανόλευκος» Σταφυλίδης











Μπορεί η εθνική ομάδα να μην πήρε αυτό που ήθελε το βράδυ της Κυριακής (29/3) στην «Groupama Arena» της Βουδαπέστης, ωστόσο ο Κώστας Σταφυλίδης άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. 

Ο 21χρονος αμυντικός αποτέλεσε τον «αντι – Χολέμπας» στο αριστερό άκρο της άμυνας και η συνολική εμφάνισή του, δικαίωσε σε μεγάλο ποσοστό τον Σέρχιο Μαρκαριάν για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπό του, παρά τα όποια «ρήγματα» δημιούργησε στην ελληνική ομάδα ο δαιμόνιος Μαγυάρος Ντζούντζακ.

Ο Σταφυλίδης κάθε άλλο παρά… ψαρωμένος παρουσιάστηκε στην μόλις τρίτη του συμμετοχή με την φανέλα της Εθνικής Ανδρών, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ της αποβολής – ρεκόρ μέσα σε διάστημα ενός λεπτού (!) στον πρόσφατο αγώνα της Φούλαμ με αντίπαλο την Λιντς.  

Ο Ελληνας αμυντικός πραγματοποιεί μια «γεμάτη» σεζόν στη φετινή Championship, γράφοντας μέχρι τώρα στο κοντέρ 37 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 34 ως βασικός. 

Στην Φούλαμ αγωνίζεται ως δανεικός, αφού τα δικαιώματά του παραμένουν στην Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία να θυμίσουμε «έσκασε» 1,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ στην προ – Σαββίδη εποχή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.  

Οι «ασπιρίνες» παραχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι στους «κότατζερς» το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει δριμύτερος στο Λεβερκούζεν. 

Κάτι που έπειτα και από την προχθεσινή εμφάνιση στη Βουδαπέστη, συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες να συμβεί το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο κόουτς της Μπάγερ Ρότζερ Σμιντ και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Ρούντι Φέλερ, ουδέποτε έπαψαν να πιστεύουν στις δυνατότητες του Ελληνα διεθνούς αμυντικού. 

Μάλιστα στο αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν (2015-16) ένα από τα υποψήφια tips, περιλαμβάνει την μετάθεση του νυν βασικού αριστερού μπακ της ομάδας Βέντελ Νασιμέντο Μπόρχες σε θέση αριστερού χαφ, με την ταυτόχρονη επιστροφή και χρησιμοποίηση του Σταφυλίδη στην αριστερή αμυντική πτέρυγα. 

Κάτι που «ψαλιδίζει» αυτομάτως τις πιθανότητες καλοκαιρινού επαναπατρισμού του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με την Λεβερκούζεν ειρήσθω εν παρόδω λήγει το καλοκαίρι του 2017 κι ενώ οι καθαρές ετήσιες απολαβές του κυμαίνονται κοντά στα 400 χιλιάρικα. 

Χρήματα, που μάλλον δύσκολα θα έβγαιναν από το ταμείο οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας.   


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (31/3)



http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: