Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ο Καρέλης, η Βέρντερ Βρέμης και το παρεάκι του Ταύρου!











Την ώρα που οι κατάσκοποι της Βέρντερ Βρέμης ετοιμάζονταν να επισκεφθούν την «Groupama Arena» της Βουδαπέστης για τα…πόδια του Νίκου Καρέλη, ο εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετικού FIFA Agent Χρήστος Γάτσης, βρισκόταν όχι στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, αλλά στον «εξωτικό» Ταύρο και παρακολουθούσε δια ζώσης την αναμέτρηση Καλλιθέα – ΑΕΚ. 

Όχι μόνος του, αλλά συντροφιά με έναν νυν κι έναν άλλοτε (πελάτη του) ποδοσφαιριστή, με τον λόγο για τους Σωκράτη Φυτανίδη και Βαγγέλη Καούνο. 

Κατά τα άλλα, το ταξίδι των Γερμανών στην Βουδαπέστη πήγε στράφι, από την στιγμή που ο επιθετικός του Παναθηναϊκού παρέμεινε στον πάγκο καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους. 

Παρεμπιπτόντως την πρώτη φορά που η Βέρντερ ασχολήθηκε με τον Καρέλη, ήταν τον Φεβρουάριο του 2008, στέλνοντας μάλιστα φαξ στα γραφεία της τότε ομάδας του (Εργοτέλης) ζητώντας πληροφορίες σχετικά με τον νεαρό επιθετικό που της είχε «γυαλίσει» στους αγώνες που έδωσε λίγες μήνες νωρίτερα η Εθνική ομάδα προπαίδων στην Γερμανία, όπως και στα παιχνίδια του τουρνουά «Aegean Cup» στην Τουρκία.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (31/3)


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: