Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πρώτος στόχος του Γκεόργκε ο... παλιόφιλος Λουτσέσκου

Αλλαγή σκυτάλης με… ελληνική προέκταση είχαμε την Τρίτη (28/4) στη Διναμό Βουκουρεστίου. 

Νέος πρόεδρος ανάλαβε ο Ντίνου Γκεόργκε, ο οποίος συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιονούτ Νεγκόιτα για να την οδηγήσει στην επόμενη -πιο πετυχημένη- μέρα.

Οι «Σκύλοι» υπό την καθοδήγηση των Κονσταντίν Ανγκελάκε (πρόεδρος) και Ντανιέλ Στάντσιου (αθλητικός διευθυντής) δεν κατάφερε να πετύχει αυτά που είχε οραματιστεί ο ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας που έδωσε το… τιμόνι στο πρώην αφεντικό της Ραπίντ Βουκουρεστίου. 

Αλλαγή προέδρου –συνήθως- σημαίνει και αλλαγή προσώπων και δη προπονητή. 

Έτσι, αν και ο 59χρονος Γκεόργκε δήλωσε στην παρουσίασή του ότι έχει καλή άποψη και στηρίζει τον τωρινό προπονητή της ομάδας, τον Φλάβιους Στόικαν, τα ρουμανικά Μέσα αναφέρουν ότι κριτήριο για τον 39χρονο τεχνικό θα είναι το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τη Στεάουα και το φινάλε στο πρωτάθλημα. 

Διαφορετικά, πρώτος υποψήφιος είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου της Ξάνθης, με τον οποίο ο Γκεόργκε είχε συνεργαστεί εξαιρετικά στο παρελθόν. Με την Ραπίντ είχαν δύο πετυχημένες σεζόν. 

Την πρώτη (2005-06) είχαν κατακτήσει το Κύπελλο και είχαν φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFAκαι τη δεύτερη (2011-12), είχαν μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ με την Μπρασόφ (2007-08) είχαν κερδίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια…


ΠΗΓΗ: www.e-soccer.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: