Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Μερσίν καλεί Ολιβιέ Μπουμάλ! – Η επίσκεψη της τουρκικής ομάδας στη Νέα Σμύρνη και το μεταγραφικό «παρασύνθημα» με τον Πανιώνιο












Από επισκέψεις ξένων σκάουτερ στη Νέα Σμύρνη, άλλο τίποτα το απόγευμα της Κυριακής (26/4). 

Κάποιοι «κατάσκοποι» έσκασαν… μύτη στην πλατεία στο πλαίσιο ενός γενικού scouting report και κάποιοι άλλοι, όχι απλά για να τσεκάρουν συγκεκριμένο παίκτη, αλλά και για να περάσουν άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στο μεταγραφικό «παρασύνθημα». 

Στους τελευταίους βάλτε το όνομα της τουρκικής Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού πακέτο με εκείνο του Ολιβιέ Μπουμάλ και θα είστε μέσα! Τι σημαίνει αυτό...; 

Ναι, όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε οι απεσταλμένοι του συλλόγου από την γειτονική χώρα παρακολούθησαν δια ζώσης τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό των γηπεδούχων, ο οποίος από την πλευρά του φρόντισε να τους αποζημιώσει με ένα όμορφο γκολ και γενικότερα μια «γεμάτη» εμφάνιση. 

Τόσο «γεμάτη» που στο «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης οι Τούρκοι απεσταλμένοι είχαν μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, σχετικά με την προοπτική της καλοκαιρινής μετακόμισης του 26χρονου ποδοσφαιριστή στην γειτονική χώρα με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο. 

Και για να κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις, να σημειώσουμε πως η Μερσίν συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος από τη σεζόν 2011-12. 

Την φετινή σεζόν βρίσκεται στην 7η θέση σε σύνολο 18 ομάδων έπειτα από την ολοκλήρωση 28 αγωνιστικών. 

Τον περασμένο μήνα μπήκε στο νέο της γήπεδο («New Mersin Stadium») χωρητικότητας 33.500 θέσεων, κάτι που ειρήσθω εν παρόδω δεν είδε με καλό μάτι ο τεχνικός της ομάδας Ρίζα Τσαλιμπάι θεωρώντας πως  η αλλαγή περιβάλλοντος στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς δεν είναι καλή για τους παίκτες.

Η έδρα της βρίσκεται στην πόλη Μερσίν νότια της Τουρκίας με πληθυσμό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια κατοίκους.

Η Μερσίν φέρεται έτοιμη να πατήσει… γκάζι για την απόκτηση του Μπουμάλ, ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, αν και υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και (σύμφωνα με κάποια tips που συμπεριλαμβάνονται στο συμβόλαιό του) δύναται να μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, τρέφει πλέον τόσο δυνατά αισθήματα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που θέλει και θα επιδιώξει το οικονομικό όφελος της σε περίπτωση αποχώρησής του από την πλατεία για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (28/4)





Δεν υπάρχουν σχόλια: