Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Νάιν» του Μίρκο Σλόμκα για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!










Ηταν στραβό το κλήμα για το μνημονιακό ελληνικό ποδόσφαιρο στις ξένες αγορές τα τελευταία χρόνια, το΄φαγε και ο γάιδαρος ενός ενδεχόμενου «Grexit», για να ρίξει ακόμη περισσότερο την δημοτικότητα μας εκτός συνόρων στον χάρτη της «στρογγυλής θεάς». 

Σαν να μην έφτανε η οικονομική κρίση και το κακό όνομα πολλών ελληνικών ομάδων στις διεθνείς αγορές (σε ό,τι αφορά την μη συνέπεια στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και το «φέσι» που είθισται να φοράνε στους ποδοσφαιριστές) έρχεται τώρα και η προοπτική του «Grexit» να κάνει ξένους προπονητές και παίκτες να ακούνε για Ελλάδα και να… τρέχουν μακριά! 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» θα αναφέρει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που συνέλαβαν οι κεραίες του. 

Σας λέει κάτι το όνομα Μίρκο Σλόμκα...; Ναι πρόκειται για τον Γερμανό προπονητή, άλλοτε κόουτς της Σάλκε, του Ανόβερου και του Αμβούργου. 

Στον 48χρονο κόουτς προτάθηκε η προοπτική της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, όχι από τους Θεσσαλονικείς (για να μην παρεξηγηθούμε) αλλά από γραφείο μάνατζερ που διατηρεί μεταξύ άλλων επαφές και με ελληνικές ομάδες.     
Παρεμπιπτόντως ο Σλόμκα αποχώρησε από το Αμβούργο τον περασμένο Σεπτέμβριο, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα της ομάδας του γερμανικού βορρά και έκτοτε παραμένει χωρίς πάγκο.   

Ο εν λόγω κόουτς έκανε καλό όνομα με την Σάλκε, όταν άφησε για λίγο την σχολή της Κολωνίας, όπου δίδασκε την ψυχολογία του ποδοσφαίρου και είχε διαδεχθεί, μετά την πρώτη πετυχημένη του θητεία στους «Βασιλικούς μπλε» του Γκελζενκίρχεν τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ Χούουμπ Στέφενς. 

Για να επανέλθουμε στην πρόταση που του έγινε σχετικά με το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο Γερμανός κόουτς ήταν απόλυτα αρνητικός από την πρώτη κιόλας στιγμή. 

Όχι μόνο επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του και το θεωρεί «ντεμοντέ» ιδιαίτερα με τα όσα συμβαίνουν τελευταία, αλλά κι επειδή όπως εξήγησε σε περίπτωση που ερχόταν στην ελληνική Superleague, το πιθανότερο είναι πως θα έκλεινε για τον ίδιο η πόρτα της Bundesliga κάτι που δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται. 

Μια φορά μετά το «νάιν»(βλ. όχι) του Σλόμκα ένα είναι βέβαιο: οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα αποφύγουν να μεταφέρουν τις σεξουαλικές επιθυμίες τους (!) στον Γερμανό κόουτς. Ναι, ναι, μην το γελάτε καθόλου.

Τον Σεπτέμβριο του ΄12 ο τότε προπονητής του Αννόβερο θέλησε να μάθει τα πάντα για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών του, ακόμη και τις σεξουαλικές επιθυμίες τους!

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild», ο 44χρονος τεχνικός έχει φτιάξει ένα ψυχολογικό τεστ για τους παίκτες του με 128 ερωτήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους δεν το επιθυμούν να μην απαντήσουν, κάτι πάντως που δεν θα χρειαστεί να γίνει και στην Τούμπα. 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (25/4)  



Δεν υπάρχουν σχόλια: