Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ένα γελαστό απόγευμα! – Η επίσκεψη του άνετου και ατάραχου Ιβάν Σαββίδη στην «καυτή» Νέα Σμύρνη










Κύριος ήρθε και κύριος έφυγε ο Ιβάν Σαββίδης απ΄τη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Κυριακής(10/5). 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα με τον Πανιώνιο απ΄τα… μάρμαρα (όπως χαρακτηριστικά αποκαλούνται οι πρώτες θέσεις των επισήμων) του γηπέδου, χωρίς ειρήσθω εν παρόδω να μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα σε εκτός έδρας αποστολές στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, εν αντιθέσει με τα ευρωπαϊκά ματς μακριά από την Τούμπα όπου δίνει πιο συχνά το παρών.   

Ο ομογενής επιχειρηματίας έσκασε… μύτη περίπου 45 λεπτά πριν από την σέντρα κι αν αντιθέσει με ότι έχει καθιερωθεί να συμβαίνει στο γήπεδο του Πανιωνίου με τους επίσημους - επισκέπτες άλλων ομάδων, ο ίδιος «ντρίμπλαρε» το ορεινό μπουθ των φιλοξενούμενων και επέλεξε πρώτο τραπέζι πίστα! 

Παρέα με τον γιο του Γιώργο Σαββίδη, τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ (Ιάκωβος Αγγελίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Μάλαμας Τεβεκέλης) τον πρόεδρο της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ Γιώργο Ανδρέου, καθώς και τον στρατηγό (ε.α.) γνωστό για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του Φράγκο Φραγκούλη. 

Σε διακριτική απόσταση υπήρχαν και άντρες της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι έβγαλαν το… μεροκάματο κι ανέλαβαν δράση, όταν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης, ο Ιβάν δέχτηκε μια φραστική επίθεση από τον άλλοτε πρόεδρο του Πανιωνίου Τάσο Ερμείδη, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω λίγες ώρες νωρίτερα εθεάθη να κυκλοφορεί στην ηλιόλουστη Γλυφάδα με τον παλαίμαχο ρέφερι Σωτήρη Βοργιά. 

Μια φορά το συγκεκριμένο (απρόοπτο) συμβάν δεν χάλασε τη διάθεση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. 

Ατάραχος και χωρίς να συμβαίνει τίποτα δεν σκέφτηκε στιγμή να αλλάξει θέση, παρακολουθώντας μέχρι το φινάλε την εξέλιξη και το τέλος της αναμέτρησης, χαζεύοντας μάλιστα χαλαρός στο τέλος τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων για την παραμονή στη Superleague.

Σημειωτέον πως παρά το γεγονός πως η αδρεναλίνη χτυπούσε… κόκκινο και το θρίλερ της παραμονής κράτησε για τους οικοδεσπότες μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου, ο ομογενής επιχειρηματίας έτυχε «ζεστής» φιλοξενίας από τους ανθρώπους του Πανιωνίου στο pre game, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Να τα λέμε και να γράφουμε κι αυτά. 


Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου επισκέφθηκε την αίθουσα VIP στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και λίγο αργότερα, πόζαρε δίχως κανένα ενδοιασμό και με άνεση στον φωτογραφικό φακό της στήλης, που του έστησε ένα μίνι – «μπλόκο» στη θύρα των επισήμων. 

Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ είχε εγκαταλείψει το γήπεδο το πρώτο «κύμα» των θεατών, αποχώρησε χαμογελαστός απ΄το γήπεδο (μαζί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη) επιβιβαζόμενος στο αυτοκίνητο που τον περίμενε ακριβώς έξω από την κεντρική θύρα του γηπέδου. Εις το επανιδείν…   


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (12/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια: