Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

«Who is Chatziisaias?» - Η... απορία των ξένων σκάουτερ για τον αμυντικό του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη

Ποιος Γιάννου, ποιος Τασουλής και ποιος Παπαδόπουλος; 

Με το συμπάθιο κιόλας στους τρεις προαναφερθέντες πρωτοκλασάτους παίκτες του Πανιωνίου, αλλά στην προκειμένη περίπτωση όλα τα «λεφτά» για την ομάδα της Νέας Σμύρνης στον κυριακάτικο (10/5) υπέρ πάντων αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Δημήτρης Χατζηισαϊας. 


Ο 23χρονος στόπερ των «κυανέρθρων» υπήρξε μακρά ο κορυφαίος παίκτης του «Ιστορικού», σε έναν ρόλο «βράχου» στον κεντρικό άξονα της αμυντικής γραμμής. 

Κι επειδή οι αριθμοί ενίοτε λένε την αλήθεια, οι 5 επεμβάσεις, τα 2 κλεψίματα και η μία απόκρουση μιλάνε από μόνοι τους! 

Ο νεαρός αμυντικός πραγματοποίησε το κορυφαίο του παιχνίδι  από την στιγμή που το περασμένο καλοκαίρι ακολούθησε το δρομολόγιο Χανιά – Νέα Σμύρνη κι έκανε τους σκάουτ των ξένων ομάδων που βρέθηκαν στην πλατεία να αναρωτιούνται: «who is Chatziisaias?». 

Να θυμίσουμε πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου από τα Χανιά. 

Την τρέχουσα σεζόν έγραψε 19 συμμετοχές στο κοντέρ με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, συνθέτοντας το τελευταίο διάστημα ένα πολύ καλό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Βαγγέλη Οικονόμου. 


Το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι του ΄17 ωστόσο, έπειτα από την τελευταία εντυπωσιακή εμφάνισή του, το πιθανότερο είναι πως την επόμενη σεζόν θα ΄χει το δικό του «fan club» στις εξέδρες. 

Ξέρετε, μάνατζερ, σκάουτ και γενικότερα «κατασκόπους» ομάδων, φτάνει βεβαίως να συνεχίσει να κινείται στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς. Και τα καλύτερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: