Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ο Νάβας στις επιλογές της ΑΕΚ

Ψηλά στη λίστα της «Ένωσης» βρίσκεται ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Εϊμπάρ, Ραούλ Νάβας, που τη φετινή σεζόν έχει 27 συμμετοχές έχοντας σημειώσει και 1 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Υπάρχει μια περίπτωση στόπερ, που βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της ΑΕΚ. Είναι μία περίπτωση που την ξέρουν καλά στην ΑΕΚ, τους καλύπτει και την κρατάνε σοβαρά στα υπόψη. 

Δεν αποκλείεται να τον βρούμε μπροστά μας λοιπόν και πρόκειται για τον Ραούλ Νάβας, τον Ισπανό, Ανδαλουσιάνο στην καταγωγή, κεντρικό αμυντικό της Εϊμπάρ. Ο Νάβας είναι στα 27 του, χθες είχε και γενέθλια μάλιστα και έχει ύψος 1.85.

Βασικότατος φέτος, με 27 συμμετοχές και ένα γκολ στην βασκική ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της. Μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού είναι αυτή την στιγμή.

Ο Νάβας ανήκει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο φαίνεται πως μετά από μια φουλ σεζόν βασικός στην Πριμέρα, δεν… ψήνεται και πολύ να επιστρέψει, αφού γνωρίζει πως θα είναι πίσω τουλάχιστον από τις δύο βασικές επιλογές. 

Ο Νάβας αυτή την στιγμή έρχεται τρίτος στις επιλογές, αλλά υφίσταται σαν μια σοβαρή πιθανότητα.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, πήρε κεντρικό αμυντικό από την Έλτσε, τον Μποτία, για επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Νάβας παίζει στην Εϊμπάρ την τελευταία τριετία και την ακολούθησε στην πορεία της από την Segunda B ως την Πριμέρα φέτος. 

Η Σοσιεδάδ τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι και τον άφησε δανεικό στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε.

ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: