Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

«Συστημένος» ο Πηρούνιας στον Παπαθανασάκη











Μπόλικη… σκόνη σήκωσαν στην Θεσσαλονίκη όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την παραγοντική μεταγραφή του Νίκου Πηρούνια στον Ηρακλή. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Γηραιού φέρονται να έστειλαν μήνυμα δυσαρέσκειας στο Σπύρο Παπαθανασάκη, εκφράζοντας τις μεγάλες αντιρρήσεις τους σχετικά με την προοπτική της συνεργασίας της αγαπημένης τους ομάδας με τον άλλοτε πρόεδρο του Εθνικού. 

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αν και πρωτάρης στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μάλλον έχει προλάβει να διαβάσει ιστορία και να ενημερωθεί μεταξύ άλλων για εκείνο το περίφημο δόγμα του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη, σύμφωνα με το οποίο ο «πληρώνων έχει πάντα δίκιο». 

Μπορεί ο ομογενής επιχειρηματίας να διέψευσε την είσοδο του Πηρούνια στο ΔΣ του συλλόγου, ωστόσο επιβεβαίωσε τις επαφές μαζί του και επί της ουσίας, άφησε ορθάνοιχτο - μέσω εξωδιοικητικού πόστου - το ενδεχόμενο της μελλοντικής μεταξύ τους συνεργασίας . 

Οσο για το πρόσωπο που φέρεται - σύμφωνα με τον αστικό μύθο - να «σύστησε» τον Πηρούνια στον Παπαθανασάκη…; 

Όχι πάντως ο Βίκτωρας με τον οποίο ο Πηρούνιας ουδέποτε έπαψε να διατηρεί «βελούδινες» σχέσεις. Καμία σχέση. Διότι κυκλοφόρησε κι αυτό στην πιάτσα.    
   
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (10/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: