Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ο Ιορντανέσκου θυμήθηκε να την… πει και να αδειάσει τον Ρατς!


Ένα μήνα μετά το παιχνίδι της Ρουμανίας με τη Βόρεια Ιρλανδία στις 13 Ιουνίου και τις δηλώσεις του Ραζβάν Ρατς περί θυσίας του (σ.σ.: είχε πάει στη Σέρβα μάγισσα για να τον θεραπεύσει εγκαίρως και είπε μεταξύ άλλων πως αυτό δεν εκτιμήθηκε) για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ο Άνχελ Ιορντανέσκου θυμήθηκε να απαντήσει στον αρχηγό του και ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ! 


«Είναι δουλειά του αν ο Ραζβάν Ρατς είναι θυμωμένος. Είναι ένας απλός παίκτης, ακόμα και αν είναι ο αρχηγός. Πρέπει να το καταλαβαίνεις αυτό και να αντιλαμβάνεσαι ότι έχει τα ίδια δικαιώματα όπως κάθε άλλος παίκτης. 

Αν δεν συμφωνεί ή είναι θυμωμένος, είναι δικό του πρόβλημα. Από τη δική μου πλευρά, επιλέξαμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνο το ματς. 

Δυστυχώς, αυτός που έπαιξε στη θέση του (σ.σ.: Λάσζλο Σέπσι) δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. 

Ο Ρατς μπορεί να λέει αυτό που θέλει, αλλά τον προειδοποιώ: σαν αρχηγός πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει», δήλωσε σε ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό ο Ιορτανέσκου και πρόσθεσε: 

«Αν αξίζει, θα κληθεί ξανά. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος με τον Ραζβάν. 

Στο προηγούμενο παιχνίδι (σ.σ.: στις 29/03 με τα Νησιά Φερόες) είχε πει πάλι ότι ήταν έτοιμος και έπαιξε μόλις στο 50% των δυνατοτήτων του. 

Με την Ιρλανδία, ήρθε και μου είπε ότι ήταν 70% έτοιμος και εγώ αποφάσισα να μην παίξει. Δεν έπρεπε να κάνει αυτές τις δηλώσεις. 

Είναι δικαίωμά του να πει την άποψή του αλλά δεν ήθελα να αποκαλύψω αυτά τα πράγματα. Η δήλωσή του με ανάγκασε», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας.

ΠΗΓΗ: www.e-soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: