Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Επαφή της ΑΕΚ με Γρανάδα για τον Κόρντομπα!

Μπορεί η απόφαση για την απόκτηση σέντερ φορ να παρθεί οριστικά την Πέμπτη (27/8), ωστόσο όλες αυτές τις μέρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ατζέντα του προκειμένου να είναι… έτοιμος, για την περίπτωση που τελικά η ΑΕΚ κινηθεί για επιθετικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΩΡΑΣ των σπορ» ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έκανε τα προηγούμενα 24ωρα κρούση στην Γρανάδα, για τον υψηλόσωμο Κολομβιανό σέντερ φορ, Γιον Κόρντομπα! 

Τον 22χρονο στράικερ που κοιτάζει τον κόσμο από τα 188 εκατοστά, διεθνή με την εθνική Ελπίδων της Κολομβίας, που μετρά γεμάτες σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν! 

Ο Κόρντομπα είναι μία από τις βασικές επιλογές του «Μίλο» για τη θέση του σέντερ φορ και έτσι προχώρησε σε μια πρώτη, διερευνητική επαφή με την Γρανάδα, για την περίπτωσή του. 

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ενβιγκάντο, μετακόμισε στη συνέχεια στις Τσιάπας και Κερετάρο, για να ακολουθήσει ένα σύντομο πέρασμα από την Ντοράντος, πριν το βήμα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Στον κόσμο της Ισπανίας συστήθηκε με τη φανέλα της Εσπανιόλ, με την οποία μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές και 4 γκολ. 

Από πέρυσι ανήκει στην Γρανάδα, με την οποία βρήκε δίχτυα επίσης 4 φορές, σε 26 ματς. 

Ο Κόρντομπα είναι ένα φορ που «γεμίζει» την περιοχή, πολύ δυνατός και βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να κάνει μια πρώτη επαφή με την Γρανάδα, συζητώντας για το κατά πόσο είναι εφικτός ο δανεισμός του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια!


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: