Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

«Πάτησε» Αθήνα ο Πογέτ!

Λίγο πριν από τις 14:00 ο Ουρουγουανός τεχνικός «προσγειώθηκε» στο αεροδρόμιο συνοδευόμενος από τον γιο του.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 47χρονος προπονητής, τον οποίο υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. 

Ο Ουρουγουανός ήρθε στην Αθήνα συνοδευόμενος με έναν από τους δύο γιους του και αμέσως αναχώρησε για το ξενοδοχείο, όπου εκεί θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη (15:30) μαζί με τον «Μίλο».

Αύριο, θα λάβει χώρα η συνάντηση μαζί με τους Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς, ώστε να τακτοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο να αναλάβει και επίσημα.

Να σημειωθεί πως ο Πογέτ έχει παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ αλλά και Ηρακλή, έχει εικόνα για το ρόστερ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει σχηματίσει ιδιαίτερα θετική άποψη για τις δυνατότητες της ομάδας. 

Η συζήτησή του με την Ένωση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και γι” αυτό και ήδη έχει συμφωνηθεί, εφόσον αναλάβει, να έχει στο πλευρό του έναν βοηθό και έναν γυμναστή, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ενώ ανοικτό παραμένει να προστεθεί και ακόμα ένας βοηθός στο πλευρό του, γυμνάζοντας ποδοσφαιριστές σε άλλο γκρουπ, καθώς και ένας Έλληνας, που θα τον βοηθάει στην επικοινωνία με τους γηγενείς παίκτες!

Η επιθυμία του Πογέτ να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται από το ότι είχε μεταφέρει στον Μιλοβάνοβιτς πως εφόσον υπάρξει συμφωνία με την Ένωση, θα ήθελε από την επόμενη κιόλας να προπονήσει την ΑΕΚ και να είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της στην Λεωφόρο! 

Κάτι που πάντως δύσκολα θα συμβεί, αφού οι δύο πλευρές κατέληξαν στο ότι είναι προτιμότερο, εφόσον δώσουν τα χέρια, ο Πογέτ να προπονήσει την ΑΕΚ στα Σπάτα από τη Δευτέρα, αφού περάσει δηλαδή και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, στο οποίο η Ένωση θα πάει έχοντας στον πάγκο της στον Στέλιο Μανωλά.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: