Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο «εξορκιστής» Γιάννου της Αρκαδίας!

Η αλήθεια είναι πως το «φάντασμα» του Μπαράλες έκοβε βόλτες στην Τρίπολη και «στοίχειωνε» τον Αστέρα στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν.



 Ωστόσο ο Απόστολος Γιάννου έχει αναλάβει να το… ξορκίσει και η αλήθεια είναι πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Με 7 γκολ σε 11 παιχνίδια με τη φανέλα της αρκαδικής ομάδας, ο 25χρονος επιθετικός «σηκώνει» το ρόλο του ηγέτη της επιθετικής γραμμής από την στιγμή που ο Αργεντινός στράικερ μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην Τουρκία.

Ο Γιάννου «πάγωσε» το ενδιαφέρον της Αρμίνια Μπίλεφλεντ για την μεταξύ τους συνεργασία και αποφάσισε μετά το τέλος της θητείας του στον Πανιώνιο να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα, με πέντε χρόνια καθυστέρησή αν θυμηθούμε τον φάκελο του εν λόγω ποδοσφαιριστή και άγνωστες πτυχές της διαδρομής του.

Γεννήθηκε στις 25/1/1990. Αποφοίτησε από το Oakleigh Greek Orthodox College, ενώ πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Οκλει Κάνονς της Αυστραλίας

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Καλαμαριά (πρώτο εν Ελλάδι σταθμό του) «γυάλισαν» σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη και το όνομα του γράφτηκε στην μεταγραφική ατζέντα του Αστέρα και του Πανιωνίου αντίστοιχα. 

Παράλληλα η περίπτωσή του απασχόλησε και την ΑΕΚ, όχι όμως το ίδιο «ζεστά» όσο στις δύο προαναφερθέντες ομάδες. 

Τον Ιούλιο του 2009 η Καβάλα ουσιαστικά τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια του Αστέρα Τρίπολης και ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα πέντε χρόνια.  

Η αποβολή της Καβάλας από τις επαγγελματίες κατηγορίες τον άφησε ελεύθερο το φθινόπωρο του 2011….

Αποχώρησε από τους «αργοναύτες» εκφράζοντας την πικρία του για τις λίγες συμμετοχές που του δόθηκαν τα δύο χρόνια που αγωνίστηκε φορώντας την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος. 

«Επιθυμούσα να να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια αυτό όμως ήταν κάτι για το οποίο αποφάσιζαν άλλοι και όχι εγώ…».

Εν συνεχεία η Πόρτσμουθ εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο οι «σειρήνες» από την Τούμπα τον φέρνουν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.  

Ολόκληρη η οικογένειά του είναι ΠΑΟΚ και όταν ήταν μικρός έλεγε ότι θα έπαιζε μια μέρα στην ομάδα της καρδιάς του. 

«Την ομάδα τη σέβομαι, είμαι ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλω να πουλήσω ΠΑΟΚτσηδιλίκι...» δήλωνε σε μία από τις πρώτες του συνεντεύξεις ως παίκτης του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: