Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η καταθλιπτική εικόνα στο Περιστέρι και η αποχή διαρκείας!

Το λιγότερο καταθλιπτική η εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου στο παιχνίδι (28/10) Ατρόμητος – Βέροια στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου.



Ηταν δεν ήταν 700 οι θεατές που παρακολούθησαν δια ζώσης το παιχνίδι, την στιγμή που στη θύρα των οργανωμένων οπαδών δεν κυκλοφορούσε ψυχή! 

Κάτι που ασφαλώς και δεν συνέβη τυχαία, δεδομένου πως οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας απείχαν για δύο λόγους. 

Πρώτον για την κάρτα φιλάθλου και δεύτερον για την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ μέσω της οποίας ζητά από την αστυνομία να προχωρήσει στην σύλληψη όσων έριξαν κροτίδες στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. 

Μάλιστα οι «Fentagin» έχουν στείλει το μήνυμα πως η αποχή τους δεν θα περιοριστεί σε ένα παιχνίδι, αλλά θα΄ναι διαρκείας!  

«Αφού ξεκαθαρίσουμε πως αναλαμβάνουμε εν μέρει την ευθύνη της πράξης,καθώς τα βεγγαλικά δυστυχώς έπεσαν από το κομμάτι της κερκίδας μας και όπως επίσημα έχουμε δηλώσει διαφωνούμε με την άσκοπη χρηματική τιμωρία της ομάδας μας από όπου κι αν προέρχεται (όχι μόνο από τους οπαδούς), θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε αφενώς ορισμένα πράγματα και αφετέρου να διατυπώσουμε κάποιες εύλογες απορίες που απασχολούν λιγότερο τα δικά μας μυαλά και περισσότερο αυτών που λιγότερη σχέση έχουν ,τόσο με τα εσωτερικά της ομάδας αλλά ακόμα περισσότερο με το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ατρόμητου» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση των «Fentagin» και προσθέτει: 

«Κόντρα σε στοχευμένες επιθέσεις προς το σημαντικότερο και πιο πιστό κομμάτι της κερκίδας τους οργανωμένους.  

Ο αγώνας μας ενάντια στα νέα μέτρα και όπως είχαμε προαναγγείλει δημόσια θα συνεχιστεί όπως ακριβώς είχαμε προαποφασίσει συλλογικά στην ανοιχτή γενική συνέλευση της Παρασκευής(23/10/2015), η οποία αποφάσισε αποχή επ αόριστον απο το κομμάτι που κάθεται ο σύνδεσμος. Το κομμάτι της θύρας 7 θα παραμείνει άδειο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: