Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο Νταμπίζας και ο... κρυφός υποψήφιος (ξένος) τεχνικός διευθυντής του Παπαθανασάκη στον Ηρακλή











Αν έβλεπε κανείς τον Σπύρο Παπαθανασάκη μετά το τέλος του αγώνα του Ηρακλή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, θα καταλάβαινε πόσο δίκιο… βουνό έχουν οι Κινέζοι με το περίφημο δόγμα τους: μια εικόνα, αξίζει όσο χίλιες λέξεις! 

Ο μεγαλομέτοχος του «Γηραιού» έφυγε σκασμένος από την Καλογρέζα, εξαιτίας της βαριάς ήττας (5-1) και κακής εμφάνισης της ομάδας του. 

Ο Ηρακλής με 7 βαθμούς στο ενεργητικό του έπειτα από 8 αγωνιστικές βρίσκεται μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. 

Ο Παπαθανασάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια και ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες, χωρίς πάντως να υπάρχει - τουλάχιστον επί του παρόντος – θέμα προπονητή. 

«Στηρίζω τον κόουτς, γιατι τους ανθρώπους τους στηρίζουμε στα δύσκολα. Έχουμε τον τρόπο να στρώσουμε την ομάδα...», είναι το μήνυμα του Παπαθανασάκη. 

Εκείνο που δεν ανέφερε (στο μήνυμά του) ο ομογενής επιχειρηματίας, είναι πως εξακολουθεί να βρίσκεται στην αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, από την στιγμή που κατάλαβε, έστω και με καθυστέρηση, πως δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. 

Το κενό του Παύλου Μυροφορίδη δεν καλύφθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ο Νίκος Νταμπίζας - όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ - είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τον ιδιοκτήτη του Ηρακλή. 

Και μάλιστα ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κάνει αρκετά «κλικ» στο τιμ των συνεργατών του Παπαθανασάκη, με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό. 

Όχι πάντως πως είναι και η μοναδική λύση που εξετάζεται, δεδομένου πως στα υπόψιν βρίσκεται κι ένας ξένος sports director με άκρως θετικές συστάσεις και καλό βιογραφικό του οποίου η ταυτότητα διατηρείται επτασφράγιστο μυστικό από τον Παπαθανασάκη.  Ενας στους δύο κερδίζει; Ο χρόνος, θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: