Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο... γάμος Σάντσεθ - Παναθηναϊκού, ο agent Κουτσολιάκος και η επιβεβαίωση

11 Ιουλίου














Δεν θα μαλλιάσει ποτέ το πληκτρολόγιο μου να γράφω ξανά και ξανά πως η επιβεβαίωση ενός αποκλειστικού ρεπορτάζ (ενίοτε) μοιάζει με την εκδίκηση: είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Γιατί επικαλούμαι στην προκειμένη περίπτωση το άγραφο – σοφό δόγμα; 

Με αφορμή κάτι που πήρε το μάτι μου να κυκλοφορεί και να γράφεται σχετικά με τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε ο ατζέντης Πολ Κουτσολιάκος για την μεταγραφή του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο ομογενής μάνατζερ πράγματι ενεργοποίησε τα κονέ του στην Ισπανία για να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ του τριφυλλιού και του 29χρονου στόπερ, όπως να θυμίσω αποκάλυψε αποκλειστικά και σε πρώτο χρόνο ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 11 Ιουλίου

Και για του λόγου το αληθές να θυμίσω (τα γραπτά μένουν) τι ακριβώς έγραφα μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ.  

«Αν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έκαναν ότι περνούσε απ΄το χέρι τους προκειμένου να άρουν τις επιφυλάξεις του Σάντσεθ, ο Πολ Κουτσολιάκος έπαιξε καταλυτικό ρόλο για το κλείσιμο της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό.  

Ο «χρυσοδάκτυλος» ατζέντης συμμετείχε (αθόρυβα και χωρίς… λεζάντα) απ΄ την πρώτη και μέχρι την τελευταία ημέρα στο μεταγραφικό love story των «πρασίνων» με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό σε συνεργασία με τον ξένο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή».

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (6/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: