Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η επόμενη μέρα του Μερεμπασβίλι – Η συμφωνία για εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Βέροια, οι εγχώριοι «μνηστήρες» (Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ηρακλής) και το ενδιαφέρον από Ισραήλ!















Εδώ ο Μερεμπασβίλι, εκεί ο Μερεμπασβίλι, ποια είναι η επόμενη μέρα (και ομάδα) του Μερεμπασβίλι; Ιδού η απορία. 

Μπορεί ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής να μην σήκωσε ιδιαίτερη… σκόνη με τα έργα και τις ημέρες του στη Βέροια, ωστόσο η προσφυγή που κατέθεσε εναντίον της ημαθιώτικης ομάδας (όπως αποκάλυψε το «Marca - SL») και σκόνη σήκωσε και αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων στην πόλη και γενικότερα στην πιάτσα. 

Βλέπετε, η Βέροια είναι ένα από τα μαγαζιά της Super League που δεν είχαν δώσει δικαιώματα - τουλάχιστον μέχρι και την «επανάσταση» του Μερεμπασβίλι - σχετικά με καθυστερήσεις πληρωμών και όλες τις παράπλευρες «ομορφιές» που έχουν παγιωθεί σε ουκ ολίγες άλλες ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας. 

Και υπό αυτή την έννοια η κίνηση του «Μερέμπα» να ακολουθήσει την δικαστική οδό, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση και ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως. Το ρεπορτάζ όμως τρέχει και πίσω δεν κοιτά.

Σημειώστε πως ο Γεωργιανός μέσος ήρθε σε προφορική συμφωνία για συμβιβασμό με την Βέροια κι έτσι δεν θα εκδικαστεί η προσφυγή που κατέθεσε εναντίον της ημαθιώτικης ΠΑΕ. 

Η συμφωνία προέκυψε έπειτα από το ραντεβού που είχε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ζήσης Βρύζας με τον δικηγόρο του παίκτη σε ουδέτερο έδαφος και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.

Για την ιστορία πάντως και έτσι για να΄χετε όλο το οικονομικό ρεπορτάζ, εκείνο που συμφωνήθηκε είναι να εισπράξει ο Μερεμπασβίλι 26.000 ευρώ και να κουνήσει το μαντίλι στη «βασίλισσα του βορρά», χωρίς οι δύο πλευρές να οδηγηθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστηρίου. 

Ετσι «σώζει» και η Βέροια σε κατά μεγάλο ποσοστό το γόητρο και το πρεστίζ της, που όσο να΄ναι θα έβγαινε πληγωμένο από μια δικαστική «μάχη» όχι μόνο με τον Μερεμπασβίλι, αλλά με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.    

Οσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Στον Ατρόμητο από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και σήμερα ουδέποτε έπαψαν να προφέρουν το όνομά του. 

Ο Μερεμπασβίλι έχει πολλούς υποστηρικτές στο Περιστέρι και μένει να διαπιστωθεί αν το «fan club» του στη δυτική όχθη δύναται ή όχι να επηρεάσει θετικά και τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος ασφαλώς και δεν θα΄χει διακοσμητικό ρόλο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. 

Από κει και πέρα στη Λιβαδειά βλέπουν θετικά την προοπτική της συνεργασίας τους και εσχάτως στον Ηρακλή, έχουν αρχίσει να κάνουν homework για την περίπτωσή του μαζί με μια ομάδα από το Ισραήλ. Βάλτε τώρα που… γυρίζει!


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (6/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: