Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πλάκωσε πελατεία για τον «Φαίακα» Ντουαλά! – Οι σουπερλιγκάτοι ενδιαφερόμενοι, τα «παράθυρα» πρόωρης αποχώρησης απ΄ την Κέρκυρα και τα capital controls της Λαμίας!
















Όπως σε κάθε σεζόν, έτσι και την τρέχουσα, οι κεραίες των σουπερλιγκάτων ομάδων στρέφονται (και) στις μικρότερες κατηγορίες στο πλαίσιο του scouting report και των μεταγραφικών αναζητήσεων.

Βλέπετε, τις δαπανηρές μεταγραφές – εν μέσω οικονομικής κρίσης και τρίτου μνημονίου - πολλοί εμίσησαν, τα «λαβράκια» που κοστίζουν λίγα και προσφέρουν πολλά ουδείς. 

Και ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά και οι αποδοχές τους κυμαίνονται στα μνημονιακά επίπεδα της εποχής, κυκλοφορούν αρκετοί στα γήπεδα της Football League. 

Ενας εξ αυτών ο Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά της Κέρκυρας. 

Ο 28χρονος διεθνής μέσος από την Ισημερινή Γουινέα κάνει «παπάδες» με τη φανέλα της νησιώτικης ομάδας. 

Το κοντέρ γράφει ήδη 9 γκολ σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος με την «κόμισσα», επίδοση που έχει «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον σουπερλιγκάτων ομάδων. 

Παρεμπιπτόντως τον περασμένο Οκτώβριο σημείωσε και τα τρία τέρματα (χατ τρικ) στη νίκη (3-1) της Κέρκυρας με αντίπαλο τον τοπικό Πανελευσινιακό κι έκανε ουκ ολίγους σκάουτερ στην εξέδρα  να σημειώσουν το όνομά του στην ατζέντα τους και από τότε να μην τον χάνουν από τα μάτια τους. 

Ηδη σύμφωνα με τσεκαρισμένες πληροφορίες της στήλης, τέσσερις ομάδες (Παναιτωλικός, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς) παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα έργα και τις ημέρες του στην Κέρκυρα με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό, ενώ «ματιές» υπάρχουν και από σύλλογο του Καζακστάν και του Ντουμπάι.

Μπορεί το συμβόλαιό του με την «κόμισσα» να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄18, ωστόσο υπάρχoυν ένα και δύο «παραθυράκια» που δύναται υπό προϋποθέσεις να ανοίξει και να τον αφήσει ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι. Ποια είναι αυτά; 

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έχει τις λεπτομέρειες…

Σε περίπτωση που η Κέρκυρα δεν καταφέρει να κερδίσει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Super League, τότε ο Ντουαλά έχει το δικαίωμα - βάσει ειδικού όρου που περιλαμβάνει το συμβόλαιό του – να μεταπηδήσει ως ελεύθερος σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, χωρίς οι Φαίακες να εισπράξουν ούτε ευρώ!

Εφόσον μεταπηδήσει σε σύλλογο του εξωτερικού, τότε η Κέρκυρα θα δικαιούται ως αποζημίωση το ποσό των 100.000 ευρώ. 

Κι όλα αυτά για τα…πόδια ενός ποδοσφαιριστή που το περασμένο καλοκαίρι απορρίφθηκε από Βέροια και Πλατανιά, ενώ αν κι έφτασε μια ανάσα πριν από την μεταγραφή του στην Λαμία, τα capital controls ακύρωσαν το deal με την ομάδα της Φθιώτιδας. 

Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα! 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (23/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: