Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τον Σέρβο διεθνή πορτιέρο Βλάντιμιρ Στοίκοβιτς φέρνει ο Εργοτέλης! (vds)

Σούπερ μεταγραφή για τον Εργοτέλη! Η κρητική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο διεθνή Σέρβο πορτιέρο Βλάντιμιρ Στοίκοβιτς και το βράδυ της Παρασκευής (24/1) τον αναμένει στο Ηράκλειο. 


Γεννημένος στις 28/7/1983 ο πανύψηλος (1.96μ.) πορτιέρο έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό του 50 διεθνείς συμμετοχές, 5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Σερβία, ένα πρωτάθλημα Βοσνίας, ένα Κύπελλο Πορτογαλίας, ένα Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, ενώ οι οπαδοί της Παρτιζάν Βελιγραδίου του έχουν φορέσει κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας το «γαλόνι» του καλύτερου παίκτη της σεζόν 2012-13.
 

Ο Στόικοβιτς που σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ(!) έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν τον περασμένο Δεκέμβρη έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά στο εκτός έδρας ματς με την Σουκαρίτσκι στις 7 Δεκεμβρίου και μετρώντας συνολικά 19 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου στις εγχώριες διοργανώσεις και το Europa League. 

Από το 2006 είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας, ενώ έχει φορέσει τα γάντια ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων (Ερ. Αστέρας, Ναντ, Φίτεσε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Χετέφε, Γουίγκαν) αγωνιζόμενος την τελευταία τριετία με την Παρτιζάν.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι δημοσιεύματα στη Σερβία τον έστελναν στον ΠΑΟΚ, κάτι που προϊόντος του χρόνου δεν επιβεβαιώθηκε.
 

Παλιότερα αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, επειδή «τόλμησε» το καλοκαίρι του ΄10 να πάρει μεταγραφή στην «αιώνια» αντίπαλο Παρτιζάν.




Δεν υπάρχουν σχόλια: