Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ο κρητικός «γάμος» Στοίκοβιτς – Εργοτέλη και η… κουμπάρα - φωτιά! (pics+vid)


Οταν ένας παίκτης με το βιογραφικό και τα «γαλόνια» του διεθνούς Σέρβου τερματοφύλακα Βλάντιμιρ Στοίκοβιτς, κοστολογημένος από την ιστοσελίδα transfermarkt με 1,5 εκατ. ευρώ (!) παρακαλώ, έρχεται για να υπογράψει στον ταπεινό (με το συμπάθιο) Εργοτέλη στην καλύτερη και πιο παραγωγική ηλικία για τους τερματοφύλακες, ε τότε σίγουρα κάτι τρέχει...!

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έκανε... φύλλο και φτερό το φάκελο του πανύψηλου τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της Εθνικής Σερβίας και αποκαλύπτει τον λόγο που τον «έσπρωξε» στο λιμάνι του Ηρακλείου.


Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, πολλά πονηρά μυαλά στην καχύποπτη πιάτσα, στο άκουσμα της είδησης περί του επικείμενου κρητικού «γάμου» Εργοτέλη – Στοίκοβιτς, έβαλαν άλλη ελληνική ομάδα σε ρόλο... κουμπάρου!  This is Greece!


Τι λέει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»... ; Αυτός ο γάμος δεν θα τελεστεί με παπά και με κουμπάρο, αλλά με... κουμπάρα!
 

Οπου «κουμπάρα» βάλτε δίπλα το όνομα της μέχρι πρότινος συντρόφου του ποδοσφαιριστή Μπογιάνα (φωτ.) και θα πέσετε 100% μέσα! Τι πράγμα..; 


Γίνονται αυτά…; Αν γίνονται λέει! Στην ζωή και στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει τίποτα που να μην γίνεται! Δώστε βάση λοιπόν για καταλάβετε πως ακριβώς έχει το πράγμα.

 

Ο Βλάντιμιρ Στοίκοβιτς άρχισε να τα βλέπει «κωλυόμενα» (εκτός γηπέδων) στο Βελιγράδι τους τελευταίους μήνες, από την στιγμή που έπεσαν τίτλοι τέλους στον έγγαμο βίο του με την εκρηκτική Μπογιάνα. 

 

Βλέπετε, η μέχρι πρότινος κυρία Στοίκοβιτς βγάζει τον άρτο τον επιούσιο ως μοντέλο (άξια - άξια!!!) στη Σερβία και διατηρεί το προσωπικό fan club θαυμαστών.


Αυτό είχε και έχει ως αποτέλεσμα οι paparazzi να ακολουθούν κατά πόδας τόσο τον ίδια, όσο και τον κύριο Στοίκοβιτς κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του γάμου τους. 

 

Ο 30χρονος πορτιέρο  ένιωσε και εξακολουθεί να νιώθει φοβερά πιεσμένος στην μετά – Μπογιάνα εποχή. 

Κάτι ο ξαφνικός και πρόωρος χωρισμός, κάτι οι ενοχλητικοί paparazzi που δεν τον αφήνουν σε ησυχία, έκαναν τη ζωή του δύσκολη, αν όχι αφόρητη στο Βελιγράδι.

 

Ετσι, πήρε την απόφαση να αλλάξει περιβάλλον και ποδοσφαιρική πολιτεία μετακομίζοντας σε άλλη χώρα, προκειμένου να ηρεμήσει και να βρει τον εαυτό του. 


Οπου φύγει – φύγει εν ολίγοις και χωρίς μάλιστα να βάζει σε προτεραιότητα το οικονομικό για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

 

Από την στιγμή που ο μάνατζερ του τον ενημέρωσε για το project του Εργοτέλη, φάνηκε από την πρώτη στιγμή θετικός. 


Κάτι ο ξακουστός ήλιος της Κρήτης, κάτι η ποιότητα της ζωής και το μεσογειακό κλίμα στο νησί, τον έκαναν όχι απλά να το συζητήσει, αλλά στο τέλος να το πάρει απόφαση κιόλας να γίνει... σύντεκνος!

 

Τέσσερα μηνάκια μπάλας στο Ηράκλειο δεν είναι καθόλου άσχημα εδώ που τα λέμε, προκειμένου να πάρει τα πάνω του (κυρίως ψυχολογικά) και το καλοκαίρι να επιστρέψει σε ένα πιο ανταγωνιστικό και υψηλότερο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Στην Ελλάδα, ή και κάπου αλλού...!

 

Φυσικά, το δυστύχημα για όλους τους μερακλήδες φιλάθλους του Εργοτέλη, της Κρήτης και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι πως έρχεται στα μέρη μας χωρίς την Μπογιάνα! Κρίμα, κρίμα, κρίμα…! 


Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και το βίντεο και... κλάψτε ελεύθερα πατριώτες!






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: