Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τετ α τετ του Βρύζα με πρωτοκλασάτο μάνατζερ στο Περιστέρι!


Ποιος πρωτοκλασάτος μάνατζερ παρακολούθησε το παιχνίδι Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, σε απόσταση… αναπνοής από το μπουθ των επισήμων του Δικεφάλου το βράδυ της Κυριακής (11/3) στο Περιστέρι;
Διαβάστε στην «ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».


Και το όνομα αυτού, Πολ Κουτσολιάκος. Οπως προανήγγειλε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην στήλη του Σαββάτου (10/3) ο ομογενής ατζέντης επισκέφτηκε την Ελλάδα και είχε μια… γεμάτη ποδοσφαιρική Κυριακή.
 

Πρώτη στάση υπήρξε ο Ταύρος και το παιχνίδι Φωστήρας – Αιγινιακός, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αμυντικό των φιλοξενούμενων (δανεικός από τον ΠΑΟΚ) Δημήτρη Κωνσταντινίδη που ως γνωστόν ανήκει στο πελατολόγιο του.
 

Δεύτερη στάση η Λεωφόρος (Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης) και τελευταίος σταθμός το Περιστέρι για την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.
 

Ο Κουτσολιάκος μαζί με το «δεξί χέρι» του στην Ελλάδα και στενό συνεργάτη του Μάκη Μίχα, έλαβαν θέσεις ακριβώς έξω από το μπουθ των επισήμων του ΠΑΟΚ κι ασφαλώς δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο του Δικεφάλου Ζήση Βρύζα. 

Τα προ ετών super deals των Αντελίνο Βεϊρίνια και Κώστα Σταφυλλίδη στην Βόλφσμπουργκ και  Μπάγερ Λεβερκούζεν αντίστοιχα, έδωσαν το «φιλί τη ζωής» στον ΠΑΟΚ στην προ Ιβάν Σαββίδη εποχή, φέρνοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Δικεφάλου και κάνοντας τον εν λόγω ατζέντη, όχι «άγαλμα», αλλά ιδιαίτερα δημοφιλή στην Τούμπα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: