Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Εκλεισε» (και) Τσοκάνη ο Αστέρας Τρίπολης!


Με τη φανέλα του Αστέρα θα αγωνίζεται ο Τάσος Τσοκάνης τη νέα σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» ο 22χρονος μέσος  ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Αρκαδίας και τις «ευλογίες» του Απόλλωνα ετοιμάζει βαλίτσες για την Τρίπολη.
  
Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αστέρα να συνεχίζονται, ωστόσο οι Αρκάδες πηγαίνουν με πατημένο... γκάζι στις μεταγραφές εν όψει της νέας σεζόν.

Μετά τις συμφωνίες με τον Αργεντινό επιθετικό Πάμπλο Μάζα και τον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο (ΑΟ Χανίων) όπως αποκάλυψε το «Marca – SL» και στις δύο περιπτώσεις, αλλά και τις υπογραφές με τον Θανάση Παντελιάδη (όπως έγραψε αποκλειστικά ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην στήλη του στην «ΩΡΑ των σπορ») «κλείνουν» και τον Τάσο Τσοκάνη.

Μάλιστα για την μεταγραφή του Ελληνα μέσου ουσιαστικά ανάβει το «πράσινο φως» και ο Απόλλων, δεδομένου πως το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη με την «ελαφρά ταξιαρχία» δεν ανανεώνεται κατόπιν κοινής απόφασης και έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League. 

Σημειωτέων πως ο Τσοκάνης είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι του ΄12 τον Αστέρα, ωστόσο τότε μετακόμισε στην Κέρκυρα για λογαριασμό της νησιώτικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: