Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η διπλή κρούση στον Ονουάτσι και το βελγικό διαβατήριο

Μετά το «διαζύγιο» με τον Ηρακλή ο ελεύθερος Μπέντζαμιν Ονουάτσι θα΄ναι οσονούπω ακόμη πιο ελκυστικός στις αγορές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL»μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός θα΄χει γίνει κάτοχος βελγικού διαβατηρίου.
 

Ηδη, πάντως, δύο προπονητές φρόντισαν να φτάσουν μέχρι το κατώφλι του και να διερευνήσουν τις προθέσεις σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αμέσως μετά τους τίτλους τέλους της συνεργασίας του με τον Ηρακλή αναχώρησε για το Βέλγιο, προκειμένου να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης διαβατηρίου με την σφραγίδα της εν λόγω χώρας.
 

Σημειωτέον πως η γυναίκα του είναι Βελγίδα, ενώ η διαδικασία απόκτησης κοινοτικού διαβατηρίου έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι και θα ολοκληρωθεί με έναν χρόνο καθυστέρηση.
 

Ετσι ο Ονουάτσι δεν θα λογίζεται ως ξένος, κάτι που αυτομάτως θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την «μετοχή» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
 

Μια φορά και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «Marca – SL», ήδη δύο προπονητές (ένας που κάθεται σε πάγκο ομάδα της Super League κι ένας που φιλοδοξεί να καθίσει) επικοινώνησαν μαζί του κι εξέφρασαν το ενδιαφέρον για την μελλοντική συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: