Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Το weekend Πουλινάκη και Σα Πίντο στην… μαγική Ελούντα!


Και τώρα ο Ρικάρντο Σα Πίντο! Με σύμμαχο την εξασφάλιση της άδειας, στον ΟΦΗ βάζουν πλέον πλώρη για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό.
 

Αν και εδώ που τα λέμε το σχετικό «ψηστήρι» δεν... περίμενε την ετυμηγορία της επιτροπής εφέσεων αδειοδόητης της ΕΠΟ, δεδομένου πως έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca –SL», κορυφώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (26-27/4) στην πανέμορφη Ελούντα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και ο 42χρονος προπονητής, πέρασαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ένα ευχάριστο weekend με τις συζύγους τους συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
 

Παρεμπιπτόντως στο αρεάκι συμμετείχε κι ένας φίλος της κρητικής ομάδας αλλά και του προέδρου της ΠΑΕ συνοδευόμενος επίσης από την σύντροφό του. 

Ο Πουλινάκης ξενάγησε τον Σα Πίντο στην πανέμορφη Ελούντα και στο γραφικό λιμάνι της Πλάκας απέναντι από την Σπιναλόγκα και που ξέρετε…;
 

Ισως εκτός από το non stop «ψηστήρι» του προέδρου στον κόουτς, οι απίστευτες ομορφιές της Κρήτης σε συνδυασμό με την φρεσκότατη άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα να κάνουν τον Πορτογάλο να το πάρει απόφαση και να μην το κουνήσει ρούπι από το Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: