Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

«25 χρόνια SKODA Ξάνθη – 25 χρόνια αγώνες»

Νέα ήθη και έθιμα εγκαινιάζονται στην Ξάνθη. 

Η ακριτική ΠΑΕ προσέθεσε έναν ακόμη «κρίκο» στην… αλυσίδα του επικοινωνιακού ανοίγματος που επιχειρεί προς την τοπική κοινωνία και της σύσφιξης των μεταξύ τους σχέσεων. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 ετών παρουσίας της Skoda Ξάνθης στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ακριτική ΠΑΕ θα δώσει δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις που ειρήσθω εν παρόδω αποτελούν θεσμό και θα διεξαχθούν από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.
 

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το φυλλάδιο που βλέπετε στη φωτογραφία και δεσπόζει σε κεντρικές γωνίες της πόλης... «θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, να ζητήσουν αυτόγραφα από τα ινδάλματά τους, να βρουν προϊόντας της αγαπημένης τους ομάδας, να παρακολουθήσουν βίντεο της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς και φωτογραφικό υλικό από την διαχρονική παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία».
 

Παράλληλα στο ενημερωτικό φυλλάδιο γίνεται ένα σύντομο φλας μπακ των «παρασήμων» και των… αγώνων της Skoda Ξάνθης μέσω της 25χρονης παρουσίας της στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας με το σλόγκαν: 

«25 χρόνια Skoda Ξάνθη. 25 χρόνια αγώνες. Μεγαλώσαμε ΜΑΖΙ και συνεχίζουμε ΜΑΖΙ! Πάμε για τα καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: