Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ο «Νεοσμυρνιώτης» Ιμπαγάσα… χαλάει τον Ατρόμητο!

Η «επιστροφή» του Αριέλ Ιμπαγάσα στη Νέα Σμύρνη και η διαφαινόμενη μεταγραφή του «Κάνιο» στον Πανιώνιο, δεν ηχούν ευχάριστα στον Ατρόμητο.

Οχι επειδή στη δυτική όχθη εξακολουθούν να΄χουν στη μεταγραφική ατζέντα αποθηκευμένο το όνομα του έμπειρου άσου, αλλά για άλλους πιο ιδιαίτερους λόγους…

Ως γνωστόν στο Περιστέρι κοντεύουν να «φάνε» ένα ολόκληρο καλοκαίρι, αναζητώντας την χρυσή τομή για την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Φωτάκη.
 

Παρεμπιπτόντως, τύφλα να΄χει το περσινό «διαζύγιο» θρίλερ με τον Νιάζι Κούτσι (το οποίο εδέησε τελικά να ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου) μπροστά στις φετινές ατελείωτες διαπραγματεύσεις των «κυανόλευκων» με τον Φωτάκη για τον διακοπή του συμβολαίου που «τρέχει» και για τον επόμενο χρόνο, από την στιγμή που ο έμπειρος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Παράσχο και γυμνάζεται μόνος του.
 

Που «κολλάνε» σε όλα αυτά ο Πανιώνιος και ο Ιμπαγάσα; Αν «κολλάνε» λέει. Ο Φωτάκης βρέθηκε ψηλά στην μεταγραφική ατζέντα της νεοσμυρνιώτικης ομάδας τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα έπειτα από την πρόσφατη επίσκεψη του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στη Βέροια.
 

Ωστόσο, το άκυρο στην ομάδα της Ημαθίας και η επιστροφή στον Πανιώνιο, αποδυνάμωσε (αν όχι εκμηδένισε) την προοπτική της συνεργασίας του «Ιστορικού» με τον Φωτάκη. 

Να δείτε κάτι «χαρές» που κάνουν στο Περιστέρι με τον προσεχώς «Νεοσμυρνιώτη» Ιμπαγάσα. Μα κάτι… χαρές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: