Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ο φίλος (Ζορντάο Ντιόγκο) απ΄τα παλιά της Κέρκυρας

8/5
Τον Πορτογάλο Ζορντάο Ντιόγκο ανακοίνωσε η Κέρκυρα ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας (15/8) έχοντας νωρίτερα στείλει μήνυμα συνεργασίας στον Πορτογάλο αμυντικό, όπως αποκάλυψε το «Marca – SL» στις 8 Μαΐου.

«H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει με ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Jordão Diogo, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε με δανεισμό ενός έτους από την πορτογαλική, Vitoria Setubal», αναφέρει η ανακοίνωση των «Φαιάκων».
 

Η νησιώτικη ομάδα είχε κυκλώσει το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό και προτού καν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περασμένης σεζόν (2013-14).
 

Ο Ντιόγκο αποτελούσε παλιό γνώριμο του τεχνικού της «κόμισσας» Μιχάλη Γρηγορίου από την κοινή θητεία τους στον Πανσερραϊκό  κι όπως έγραφε το «Marca – SL» στις 8 Μαΐου…. «ο Γρηγορίου διατηρεί πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από την κοινή θητεία τους στις Σέρρες και η «κόμισσα» φρόντισε να στείλει μήνυμα πως ενδιαφέρεται για την μελλοντική συνεργασία τους, με την προϋπόθεση βέβαια πως θα εξασφαλίσει το εισιτήριο της ανόδου για την Super League».
 

Προϊόντος του χρόνου  η Κέρκυρα πήρε προαγωγή για τη μεγάλη κατηγορία, ο Πορτογάλος υπέγραψε στην Σετουμπάλ από την στιγμή όμως που δεν κατέφερε να μονιμοποιηθεί στη νέα του ομάδα, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον της Κέρκυρας κι ήρθε ως δανεικός για ένα χρόνο στη νησιώτικη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: