Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Με το πρόγραμμα ο Ντάλας έστειλε το μήνυμα σε όλους


 Oλα… πάνω του τα παίρνει ο Χιού Ντάλας στην ελληνική διαιτησία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του sfyrigmata.blogspot.gr 

Μια ματιά αν ρίξει κάποιος στο πρόγραμμα των σεμιναρίων των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας, που ολοκληρώνεται την Τρίτη (μαζί με τα αγωνιστικά τεστ) αρκεί να βγάλει τα συμπέρασματά του.
 

Διαβάστε στο «ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ».

Την Δευτέρα ο Ντάλας θα κάνει συνολικά τέσσερις ώρες μάθημα, δυο ο Μπριάκος και μια ο ψυχολόγος Ζήσης Παπανικολάου. Την Τρίτη μετά τα αγωνιστικά τεστ ο Σκοτσέζος θα κάνει τρεις ώρες, μια ο Μπριάκος, μια ο ομοσπονδιακός γυμναστής των διαιτητών Βασίλης Λώλης και μια ο Παπανικολάου.

Φαίνεται δηλαδή ότι ο Ντάλας έχει αναλάβει και την εκπαίδευση των ρέφερι αν και δεν είναι της αρμόδιοτητάς του, καθώς αρχικά είχε δοθεί στον  Μπριάκο και κατά δεύτερο λόγο στον Καλύβα, ο οποίος είναι αναπληρωτής πρόεδρος! 


Σαν πρώτο βήμα ο Ντάλας φαίνεται ότι θα επιδιώξει να δώσει το στίγμα του, στους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές ενώ εκτός του ό,τι έχει προγραμματίσει συναντήσεις με όλους, όπως γράψαμε από τους ρέφερι της Λίγκας θα πάρει και συνεντεύξεις.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ντάλας στα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ (Καλύβας, Σωμαρακάκης, Γκρούτσης) και στον υπεύθυνο του τμήματος διαιτησίας Θανάση Μπριάκο, «θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά και ανάλογα με την πορεία θα δούμε τι αλλαγές θα κάνουμε». 


Ο νούμερο δυο παράγοντας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ δεν έρχεται στην Ελλάδα να… σαρώσει τίποτα και κανέναν. Πρώτα θα δει και μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, άλλωστε για αυτό τον λόγο ζήτησε να μην υπάρξουν αλλαγές στους πίνακες των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών.
 

Όμως, ένα είναι σίγουρο. Κανείς δεν πρόκειται να τον επηρεάσει. Ο Ντάλας θα αποφασίσει για τα πάντα μόνος του. Μπορεί στην αρχή να ακούει κάποιους, όμως μετά τα σεμινάρια θα κλείσει πολλές πόρτες. 

Και τους ορισμούς, και την διαχείριση των διαιτητών και των βοηθών ανάλογα με την αγωνιστική τους απόδοση. 

Πηγή: sfyrigmata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: