Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Το «game over» της σενιόρα Κάλβο στην Ξάνθη!

Τι σου είναι η μπάλα. Στις αρχές του καλοκαιριού ο Κάρλος Κάλβο αισθανόταν «βασιλιάς» στην Ξάνθη και δεν σκεφτόταν ούτε για αστείο την αποχώρησή του από τα Πηγάδια. 

Στις 18 Αυγούστου ο Ισπανός άσος γυμνάζεται μόνος του κι έχει ήδη ζητήσει την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας με την ακριτική ομάδα. Η κυρία Κάλβο ασφαλώς και ξέρει πολλά περισσότερα. Το «Marca –SL», αναλύει το πώς και το γιατί…

Ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν γυμνάζεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ξεχωριστά και μόνος του, αναμένοντας την απόφαση της Ξάνθης στο αίτημα που έχει καταθέσει για τον δανεισμό του σε ομάδα εκτός Ελλάδας.
 

Τι ακριβώς συνέβη και φτάσαμε στο σημείο ο Κάλβο να νιώθει άβολα στην Ξάνθη και να βλέπει την πόρτα της εξόδου...; 

Την απάντηση την γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον η σύζυγος του Ισπανού ποδοσφαιριστή.
 

Από την στιγμή που η κυρία Κάλβο έχασε την καλή παρέα στην πόλη της Θράκης, όχι απλά εκδήλωσε τάσεις φυγής, αλλά μάζεψε τα μπογαλάκια της και αμέσως μετά το μπαράζ του Ιουνίου με τον Ολυμπιακό Βόλου μετέβη στην Ισπανία χωρίς από τότε να επιστρέψει στα μέρη μας.
 

Οπου παρέα (για να μην ψάχνεστε) βάλτε τις συντρόφους των άλλοτε ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, Σολτάνι, Τσέμα, Εστράδα και Χοσέμι με τις οποίες η κυρία Κάλβο είχε… δεθεί σε μεγάλο βαθμό και θα είστε μέσα.
 

Συν τοις άλλοις και δεδομένου πως την συγκεκριμένη περίοδο η σύζυγος του Κάρλος Κάλβο είναι έγκυος, ο τελευταίο πράγμα που θα έκανε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι να πάει κόντρα στην επιθυμία της που είναι η αποχώρηση του ζευγαριού από την Ξάνθη, παρά το συμβόλαιο που «τρέχει» για άλλα δύο χρόνια. Πυρ, γυνή και θάλασσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: