Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ο Απόνιο, ο Μερεμπασβίλι και το «κόκκινο» της ΕΠΟ στον ΟΦΗ!

                                        («ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» 4/10)













     




             
To απαγορευτικό της ΕΠΟ για την έκδοση δελτίων στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ Απόνιο και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, αποκαλύπτει (μαζί με την έφεση της κρητικής ΠΑΕ) ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στην «ΩΡΑ των σπορ» του Σαββάτου (4/10).

Κι όλα αυτά, την στιγμή που δημοσίευμα ιστοσελίδας της Μάλαγα αναφέρει πως ο Ισπανός μέσος (Απόνιο) βρίσκεται στην πατρίδα του κι αναμένει όντας ιδιαίτερα προβληματισμένος το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης την ερχόμενη εβδομάδα.


Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «malaga.eldesmarque.com»  σημειώνει πως ο Απόνιο παραμένει χωρίς παιχνίδι στα πόδια του τις τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στην Κρήτη, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ και δεν του επιτρέπουν την συμμετοχή του.

Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» αποκαλύπτει μέσω αναλυτικού ρεπορτάζ στην «ΩΡΑ των σπορ» του Σαββάτου (4/10) το «κόκκινο» της ΕΠΟ για την έκδοση του δελτίου του Απόνιο όπως και του Γεωργιανού Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, καθώς και τις ενέργειες στις οποίες ήδη προέβη η ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου βγουν τα δελτία και να μην ακυρωθούν οι μεταγραφές των δύο παικτών στην κρητική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: